Hot News
”Am avut băutură, un iaht închiriat și vreo doi scafandri civili”
16/08
Politologul Dmitry Simes, percheziționat în Statele Unite
17/08

Date noi despre pierderile armatei ucrainene în Regiunea Kursk

Foto: URA.ru

Grupurile mobile ale Forțelor Armate ucrainene (FAU) care au încercat să pătrundă adânc în Regiunea Kursk au fost distruse, relateaza publicația URA.ru.

Pe parcursul zilei de astăzi, Forțele Armate ale Ucrainei au pierdut până la 220 de persoane în Regiunea Kursk. Informația a fost transmisă de ministerul rus al Apărării.

„Pierderile FAU în direcția Kursk pe parcursul zilei s-au ridicat la până la 220 de militari și 19 unități de vehicule blindate”, – se spune în comunicatul ministerului Apărării. Potrivit acestuia, grupurile mobile AFU care au încercat să pătrundă adânc în regiune au fost distruse. În total, 2 860 de militari ucraineni, 41 de tancuri și 40 de vehicule blindate au fost distruse de la invadarea regiunii ruse.

Timofei Danilov

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Toți trebuie scoși afară, urgent, de pe teritoriul rusesc! Invazia în regiunea Kursk, cu implicarea Casei Albe și a NATO, ar fi cazul să se încheie. A fost un alt eșec al Occidentului, dar un succes al Statelor Unite fiindcă au un motiv să mai sifoneze niște miliarde de dolari spre Kiev. Iar țările membre NATO care și-au văzut armamentul pe pământul rusesc (în special nemții și britanicii) sper să se simtă acum cu morcovul în fund, pentru că au luat o decizie riscantă. Ursul rus a început să se enerveze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938642