Hot News
Insarcinatul provizoriu de afaceri al Moldovei, convocat la MAE rus
14/08
Banca Centrală: Excedentul de comerț exterior al Rusiei a crescut în iulie
14/08

Expert: „Aceasta este o falsificare directă a anchetei”

Serghei Markov/ Foto: sputnik.ru

Serghei Markov, director al Institutului de Cercetări Politice, a explicat într-o discuție cu moderatorul canalului ”Lomovka” de pe rețeaua Telegram, ce anume se ascunde în spatele deciziei Germaniei de a emite un mandat de arestare pe numele unui ucrainean, specialist în diving, în cazul atentatului de la gazoductului ”Nord Stream”.

Acțiunile autorităților germane de a-i găsi și, eventual, aresta pe ucrainenii implicați în subminarea gazoductului reprezintă o falsificare directă a anchetei. De fapt, ”Nord Stream” a fost aruncat în aer de serviciile speciale americane, dar autoritățile germane nu pot efectua această anchetă, deoarece nu sunt o țară independentă în materie de politică externă și securitate.

Prin urmare, teroristul în persoana serviciilor secrete ale SUA a ordonat autorităților germane să falsifice ancheta și să nu iasă la iveală adevăratul terorist.

Adevăratul atac terorist a fost efectuat de serviciile speciale ale Statelor Unite, cu participarea serviciilor speciale din Marea Britanie, Norvegia, Polonia și Ucraina. Dar ordinul de falsificare a fost emis în următoarea direcție: să se pretindă că acest atac terorist a fost efectuat de unii activiști ucraineni fără legătură cu autoritățile ucrainene. Din seria: este reacția spontană a minților înfierbântate ucrainene. Și se presupune că ei nu au nicio legătură cu autoritățile ucrainene. Un astfel de ordin a fost dat de terorist, aceasta este calea pe care o urmează Germania, a explicat expertul.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Au prezentat la înaintare un țap ispășitor, ca să impresioneze publicul credul și să distragă atenția de la adevărații vinovați. Un scenariu de doi bani din partea unor oameni de nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938653