Categories: MilitarRusia si lumea

Alaudinov: Blitzkrieg-ul lui Zelenski în Regiunea Kursk s-a încheiat

Comandantul forțelor speciale „Ahmat”, Aptî Alaudinov, șef adjunct al Direcției Principale Militaro-Politice a Forțelor Armate ale Federației Ruse, a declarat că „blitzkrieg”-ul lui Zelenski în Regiunea Kursk s-a încheiat, forțele militare ucrainene care au pătruns în zonă fiind „aproape toate distruse”. Potrivit spuselor sale, drumul dinspre Ucraina „nu este deocamdată închis”, iar rezervele armatei ucrainene continuă să sosească, relatează Smotrim.ru.

Într-un interviu acordat postului de televiziune ”Rossia”, Alaudinov a declarat că ofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei în Regiunea Kursk a fost ”foarte bine” pusă la punct, cu implicarea Statelor major ale țărilor NATO, a mercenarilor străini și a generalilor americani.

După cum a subliniat comandantulul forțelor speciale ”Ahmat”, ideea inițială a Ucraina a fost ”să ajungă la centrala nucleară”, ”să ocupe teritoriul de lângă Kursk”, pentru ca apoi să dea un ultimatum și să se târguiască. ”Ar fi fost un factor serios”, a spus interlocutorul postului de televiziune ”Rossia”.

Ideea nu a prins însă viață, „blitzkrieg-ul” lui Zelenski s-a încheiat, iar armata ucraineană nu va înainta mai departe de teritoriul cucerit, a asigurat comandantul ”Ahmat”. Alaudinov a adăugat că „intrarea” din Ucraina spre regiunea Kursk nu a fost încă blocată, rezervele Forțelor Armate ucrainene continuând să sosească.

„Acum se poate spune că forțele care au pătruns în Regiunea Kursk au fost aproape toate distruse”, a menționat el.

Trupele ucrainene încearcă o dislocare de efectiv militar din alte sectoare, unde este posibil, în cursul nopții în Regiunea Kursk intrând 25 de unități de tehnică militară, a precizat Alaudinov, adăugând că respectiva tehnică este rapid distrusă. Duminică, spre exemplu, au fost incendiate 32 de unități, iar luni – 12.

Marți dimineață, comandantul forțelor speciale ”Ahmat” a anunțat deja că deplasarea necontrolată a Forțelor Armate ale Ucrainei în Regiunea Kursk a fost stopată cu succes.

Owner

View Comments

  • Felicitări! Însă reacția trupelor rusești trebuie să fie și mai dură pentru că nenorociții nu vor abandona. Au intrat în luptă, pe față, trupe NATO și mercenari. Cu ăștia nu porți mănuși de mătase, ci treci direct la mănușile de box.

  • Au apărut deja în presă obiectivele de pe teritoriul României care vor fi bombardate atomic de Rusia în caz de conflict nuclear. Acestea sunt podul de la Giurgiu-Ruse și cazarma din comuna Deveselu din Oltenia.
    Podul de la Giurgiu, ca să mă exprim în termeni medicali, este internat la UPU la perfuzii cu noradrenalină de circa un an de zile, fiindcă e în comă. Adică nefuncționabil. Din fericire pentru el (dacă se mai poate spune așa) nu a trecut pe acolo nicio doctoriță de la spitalul Pantelimon, că-i trăgea injectomatul din priză și bietul pod și-ar fi dat duhul demult.
    Deci nu știu ce ar obține rușii dacă ar bombarda atomic podul. Adică să-l facă pe bietul pod și mai nefuncționabil decât este acum? Ar fi posibil oare așa ceva...?
    În România există obiective mult mai importante decât podul de la Giurgiu sau cazarma de la Deveselu, obiective de importanță națională, pe care rușii ar putea să le bombardeze atomic și să provoace în acest fel daune uriașe țării noastre și suferințe inimaginabile poporului român.
    Rușii ar putea bombarda atomic, de exemplu, Fabrica de Biscuiți și Turtă dulce Phoenix din Brăila, Uzina de Napolitane Arslan din Popești-Leordeni, Podgoriile și Crama Murfatlar sau Combinatul de Hârtie Igienică din Călărași, a cărui dispariție ar fi un dezastru pentru întreaga Românie.

    Citind aceste rânduri, unii s-ar putea supăra, reproșându-mi că sunt neserios. Dar ziariștii care ne spun că rușii vor bombarda atomic podul de la Giurgiu sunt oameni serioși? Asta cred ei că vor bombarda rușii cu rachetele lor balistice Satan? Podul Drujba? Haida deeeee....!

  • O rusine pentru armata rusa,pentru comandantii ei!Invatati de la armata israeliana cum sa purtati un razboi!

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

4 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

6 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

7 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

7 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

9 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

o zi ago

This website uses cookies.