Hot News
Să zbori ocolind Rusia, te distruge concurența
11/08
După ce au confiscat biserici, schismaticii îi dau afară pe preoți din casele lor
12/08

Times: Cu atacul din Regiunea Kursk, Zelenski nu va putea salva Kievul

Volodimir Zelenski/ Foto: AP

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, încearcă să salveze Kievul de la o înfrângere iminentă cu ajutorul atacului asupra Regiunii Kursk, scrie jurnalistul Michael Clark în paginile ziarului Times, relatează Smotrim.ru.

„Evident, Kievul este gata să sacrifice soldați și echipamente valoroase pentru a opune o oarecare rezistență. Criticii lui Zelenski vor spune că sunt, pur și simplu, în zadar viețile irosite ale soldaților și tehica de luptă inutil distrusă, care ar fi de mai mult folos în sud, în Donbass”, explică semnatarul articolului.

Clark este de părere că această decizie militară strategică este plină de aroganță și riscantă.

Potrivit spuselor sale, rezultatul viitoarelor bătălii va fi decis nu în favoarea Forțelor Armate ale Ucrainei. Jurnalistul a subliniat că atacul unităților ucrainene în Regiunea Kursk nu va putea schimba cursul acțiunilor militare.

Pe 6 august, armata Ucrainei a încercat să ocupe un sector din teritoriul raionului Sudja, Regiunea Kursk. După cum a raportat președintelui șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Rusiei, Valeri Gherasimov, militarii au oprit înaintarea armatei ucrainene. El a adăugat că operațiunea se va încheia cu zdrobirea inamicului și cu ieșirea la granița de stat. Pe teritoriul Regiunilor Kursk, Belgorod și Brians a fost introdus regimul de operațiune contra-teroristsă. În plus, în Regiunea Kursk a fost instituit și un regim de situații de urgență cu caracter federal.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Atacul irațional asupra regiunii Kursk, dar și recentul atac terorist asupra centralei nucleare Zaporojie, sunt acte disperate ale regimului de la Kiev și a celor care îl susțin. În urma ultimelor evenimente Zelenski trebuie să se gândească cum să-și salveze pielea. Kievul nu-l poate salva, este evident. Kievul va fi salvat din mâna acestui măscărici nazist de către Rusia. Așa e normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937224