Categories: MilitarRusia si lumea

Freeman: Zelenski a atacat Regiunea Kursk pentru a ridica moralul armatei

Atacul asupra Regiunii Kursk a fost întreprins pentru a ridica moralul armatei ucrainene, consideră diplomatul american, fostul Secretar adjunct al Apărării al SUA, Chas M. Freeman, scrie Smotrim.ru.

„Din punct de vedere politic, cred că Zelenski și compania au încercat să ridice moralul Ucrainei, care este foarte jos, având în vedere toate pierderile suferite”, a spus el într-un interviu acordat emisiunii Judging Freedom pe de canalul YouTube.

În opinia lui Freeman, Zelenski a încercat, de asemenea, să arate protectorilor lui americani și europeni că încă mai poate provoca daune Rusiei. Dar nu i-a reușit. Acțiunile șefului regimului de la Kiev sunt un act de disperare.

Expertul american a sublinit, de asemenea, că, în opinia sa, unitățile ucrainene care au pătruns în Regiunea Kursk au căzut direct în capcana rusă.

Un punct de vedere similar a fost exprimat de cotidianul The Times. Într-un articol recent publicat, jurnalistul ziarului american afirmă că decizia lui Zelenski de a ataca Regiunea Kursk a devenit cea mai riscantă de la începutul conflictului ruso-ucrainean.

Autorul materialului menționează, totodată, că operațiunea armatei ucrainene de a avansa în interiorul Regiunii Kursk nu va ajuta la schimbarea situației de pe toată linia frontului și nu va distrage armata rusă de la alte sectoare ale acesteia.

Jurnalistul ziarului The Times a numit operațiunea Ucrainei o „încercare disperată” de a demonstra că nu pierde în fața Rusiei.

Owner

View Comments

  • Astea sunt baliverne americane! Zelenski a fost îndemnat, adică i s-a ordonat de Washington să atace regiunea Kursk. Face parte din planul disperat al americanilor, care s-au bazat pe producerea unei breșe în apărarea rusă. Apoi au pornit un război al imaginilor fake britanice. Nu știu dacă aceste minciuni au ridicat moralul soldaților ucraineni, că ei au fost cam puțini. La Kursk au fost prezente forțe armate occidentale și nu au legătură cu ridicarea moralului sau a orice altceva. S-a intrat într-o altă fază a războiului, iar SUA acționează acum pe față. Americanii au trimis urgent la Kiev un transport de sisteme de apărare aeriană portabile Stinger, chiar din rezerva lor strategică. Nu se mai ascund. Acum câteva luni ucrainenii au atacat radarul de la Voronej. SUA au trimis în Israel alte arme, tot din rezerva lor strategică. Americanii sunt mai mult decât disperați: sunt turbați. Oricând poate avea loc un atac nuclear din partea lor. Nu le pasă pentru că nu afectează continentul american. La Casa Albă nu mai există nici un lider care să conducă SUA. Aveți impresia că Biden sau Kamala conduc ceva? Elementele ilegitime care conduc acum de la Washington (și care conduc SUA de foarte mulți ani) nu vor fi responsabile de nici un dezastru pe care l-ar putea provoca. Așa că aburelile lui Freeman cu ,,moralul armatei" nu sunt decât pentru cei spălați pe creier.

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

4 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

6 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

7 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

7 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

9 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

o zi ago

This website uses cookies.