Hot News
După ce au confiscat biserici, schismaticii îi dau afară pe preoți din casele lor
12/08
Freeman: Zelenski a atacat Regiunea Kursk pentru a ridica moralul armatei
12/08

Delegații din 83 de țări vor lua parte la forumul tehnico-militar „Army”

Foto: Smotrim.ru

Cel de-al X-lea Forum tehnico-militar internațional „Army-2024” s-a deschis astăzi la Centrul de expoziții și congrese ”Patriot” din Regiunea Moscova, care va dura până la 14 august. În acest an, forumul a suferit schimbări semnificative în formatul său: a devenit mai comercial și orientat spre îndeplinirea sarcinilor operațiunii militare speciale (OMS), relatează Smotrim.ru.

La forum participă specialiști din cadrul Ministerului rus al Apărării, șefi și proiectanți ai întreprinderilor din industria de apărare, precum și delegații militare din țări străine. Participanții vor putea face cunoștință cu peste 20 de mii de mostre de produse militare și cu dublă utilizare prezentate de peste o mie de întreprinderi naționale și străine.

Una dintre expozițiile centrale ale forumului prezintă eșantioane de arme care și-au dovedit eficiența în timpul OMS, inclusiv vehicule de luptă pentru infanterie BMP-2M și tancuri T-90M ”Prortancuri, planforma, inteligenta, artificiala, 20000, mosytr, îv” („Breakthrough”). O expoziție separată a ”Complexului Industrial Militar al Poporului” va prezenta, de asemenea, dezvoltări inovatoare, inclusiv simulatoare de zbor cu drone și platforma cu șenile ”Varan”.

Forumul include un vast program științific și de afaceri, inclusiv conferințe și mese rotunde dedicate microelectronicii, roboticii și aplicațiilor inteligenței artificiale. În cadrul panelurilor de discuții și al prezentărilor de postere, experții vor evalua proiecte inovatoare promițătoare pentru o posibilă implementare în interesul forțelor armate ruse.

La 13 august, forumul va găzdui semnarea unor contracte de stat de către Ministerul rus al Apărării cu companii din industria de apărare, precum și a unor acorduri internaționale cu Rosoboronexport. Sunt așteptate întâlniri bilaterale cu șefii delegațiilor străine, a căror participare la forum a fost confirmată din 83 de țări, inclusiv reprezentanți ai ministerelor apărării din Belarus, Iran, India și China.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dacă la Forum vor participa delegații militare americane și occidentale, atunci sigur că vor fi printre ele mulți spioni interesați de noile tehnologii militare ruse. Mare atenție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938647