Hot News
Kalașnikov a prezentat mitraliera RPL-20, care va fi livrată curând armatei
11/08
Times: Cu atacul din Regiunea Kursk, Zelenski nu va putea salva Kievul
12/08

Să zbori ocolind Rusia, te distruge concurența

Foto

Compania British Airways a anunțat suspendarea zborurilor de la Londra la Beijing și Hong Kong, care anterior se efectuau de două ori pe zi, relatează Reuters.

Obligată să zboare ocolind Rusia, compania aeriană britanică nu este în stare să concureze cu firmele chineze de transport aerian, care pot survola Rusia.

Potrivit Flightradar24, un zbor British Airways Beijing-Londra durează cu aproximativ 2-2,5 ore mai mult decât același zbor efectuat de China Southern.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Mândria și prostia se plătesc, dați-le pace pinguinilor englezi. Bine că n-au folosit o linie care traversează Polul Nord. Când nu gândești, plătești. Faceți o comparație. Oricare și oricâte ar fi măsurile luate pentru aplicarea sancțiunilor din partea Statelor Unite și a Occidentului, Moscova tot va găsi, fără îndoială, metode și oameni capabili gata să vină cu idei salvatoare. Asta e diferența între Rusia și Vest. Asta e diferența între a gândi singur și a gândi alții pentru tine. Asta e diferența între o țară suverană și una vasală. Să dea faliment toate companiile aeriene care ocolesc Rusia, crezând că astfel o sancționează. Toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938642