Hot News
Pierderile suferite de armata ucraineană în încercarea de a pătrunde în adâncul teritoriului Rusiei
11/08
Ucraina a început să emită bancnote cu sloganul banderovist
11/08

De la Sankt Petersburg la Sevastopol, fără semafoare

Foto: screenshot video/ postul TV Rossia 1

După încheierea lucrărilor de construcție a secțiunii de șosea de la Krasnodar până la Podul Crimeii, planificată pentru anul acesta, de la Sankt Petersburg la Sevastopol sau Simferopol se va putea merge pe un drum de primă categorie fără nici un semafor, a anunțat vicepremierul Marat Husnullin într-un interviu pentru postul de televiziune Rossiia.

Potrivit acestuia, un volum important de construcții rutiere este concentrat în 105 așezări urbane din Rusia, unde, până la sfârșitul anului în curs, 85% din principalele artere rutiere ar trebui aduse la starea standard.

„Sper că anul acesta vom finaliza tronsonul de la Krasnodar până la Podul Crimeii, astfel ca de la Sankt Petersburg la Simferopol și Sevastopol să se poată circula fără nici un semafor pe un drum de categorie unu”, a răspuns Husnullin, întrebat fiind care sunt, în momentul de față, cele mai importante obiective din domeniul construcției de drumuri în Rusia.

Printre alte coridoare internaționale majore în curs de pregătire la nivel federal, el a menționat direcția de la Sankt Petersburg la Vladivostok.

„Recent am finalizat construcția unui pod peste râul Kama, care va lega altă varianta ocolitoare a orașului, în jurul Naberejnîe Celnî, și este vorba despre legătura dintre Kazan și Ekaterinburg”, a comentat viceprim-ministrul construcția rutieră din această regiune.

Husnullin a remarcat, de asemenea, importanța construirii căilor de acces la autostrada M-12 (Moscova – Kazan)- lucru cerut anterior de președintele rus Vladimir Putin, ca parte a dezvoltării turismului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Felicitări pentru frumoasele realizări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939309