Hot News
Corneliu Vlad: Războiul din Ucraina subminează securitatea Europei și viitorul ucrainenilor
09/08
Alaudinov: NATO conduce atacul armatei Ucrainei asupra regiunii Kursk
10/08

Pamfilova: Pentru alegerile din toamnă sunt înscriși 65.000 de candidați

Ella Pamfilova/ Foto: smotrim.ru

20 din cele 23 de partide participante la campania electorală, și-au înregistrat cu succes candidații, a anunțat pentru agenția TASS, președinta Comisiei Electorale Centrale a Rusiei, Ella Pamfilova.

„Etapa de înscriere pentru alegeri la toate nivelurile s-a încheiat pe 7 august. Conform rezultatelor preliminare, au fost înscriși circa 65.000 de candidați din partea partidelor, ceea ce reprezintă peste 95% din numărul celor propuși. În același timp, cota dosarelor de înregistrare respinse este extrem de mică – sub 1,5%, a subliniat Pamfilova.

Ea a adăugat, de asemenea, că, pentru viitoarele alegeri s-au însris aproximativ 10.000 mii de candidați independenți.

După cum precizează Pamfilova, 93 de candidați din partea a 10 partide și un independent vor lupta, în alegerile din toamnă, pentru înalte funcții de răspundere la nivel regional. Potrivit spuselor sale, în medie, vor concura 4,5 de candidați pentru fiecare loc de șef de regiune.

Anterior, ambasadorul pentru misiuni speciale al Ministerului de Externe al Rusiei, Ghennadi Askaldovici, a avertizat că, în legătură cu alegerile, Occidentul va începe o campanie de discreditare a sistemului electoral rus, recurgând inclusiv la serviciile coloanei a cincea.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Succes tuturor candidaților! Bineînțeles că SUA și Occidentul vor începe o campanie de discreditare a sistemului electoral rus. Serviciile de informații ruse au oameni mult mai bine pregătiți și în număr mare. Nu mă îndoiesc că le va fi ușor să anihileze sabotorii occidentali și americani, chiar înainte ca aceștia să acționeze. În viață, cel care nu este primul și nu face nimic ca să devină primul, rămâne în general al doilea, pentru a sfârși prin a fi ultimul. Serviciile de informații ruse sunt cele mai bune, de aceea americanii și occidentalii se tem de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937951