Hot News
Pamfilova: Pentru alegerile din toamnă sunt înscriși 65.000 de candidați
10/08
Sclavie naționalistă: Mobilizarea forțată întâmpină proteste
10/08

Alaudinov: NATO conduce atacul armatei Ucrainei asupra regiunii Kursk

Foto: mirtesen.ru

„Sunt o mulțime de străini”. General-maiorul Alaudinov este de părere că marile state membre NATO sunt cele care conduc operațiunile angajate de Forțele Armate ale Ucrainei în Regiunea Kursk, transmite Lenta.ru.

Atacul Forțelor Armate ale Ucrainei asupra Regiunii Kursk este condus de comandamentul statului major al NATO, a declarat șeful adjunct al Direcției Principale Militaro-Politice a Forțelor Armate ale Rusiei, comandantul forțelor speciale ”Ahmat”, general-maiorul Apti Alaudinov.

„Pe toate direcțiile observăm acum că sunt mulți francezi, mulți polonezi, adică mulți străini. Desigur, trebuie constatat că această operațiune este condusă chiar de comandamentul statului major al blocului NATO. Este o chestiune sigură fără doar și poate, pentru că este puțin probabil ca ucrainenii ar putea realiza singuri așa ceva”, a subliniat Apti Alaudinov.

Potrivit acestuia, forțele ucrainene și-au retras trupele de la granița cu Belarus și le-au transferat în Regiunea Kursk. În același timp, în două zile a fost distrusă o mare cantitate de echipamente inamice, „probabil că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în toată perioada a operațiunii speciale”.

Occidentul a aprobat atacul asupra Regiunii Kursk

Potrivit Politico, țările occidentale, în primul rând Germania și Statele Unite, au aprobat atacul Forțelor Armate ale Ucrainei asupra Regiunii Kursk.

În special, ministerul german de Externe a declarat că Ucraina are dreptul la apărare, care „nu se limitează la propriul teritoriu”. De asemenea, se spune în material, Berlinul nu a dat Ucrainei „undă roșie” în ceea ce privește atacul asupra Regiunii Kursk.

La rândul lor, Statele Unite au decis să nu facă tam-tam cu privire la cele întâmplate.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    A crezut cineva că trupele ucrainene au acționat singure și fără un control din afară? Pe frontul din Ucraina și acum în regiunea Kursk sunt mai multe forțe NATO decât ucrainene! De unde să fie ucraineni, când au murit foarte mulți, alții dezertează și nimeni nu mai vrea să se înroleze, iar alții sunt prin Africa? Că doar nu i-au clonat peste noapte. Este o invazie a trupelor NATO pe pământul rusesc, iar în spatele cortinei stau, ca de obicei, SUA. Trupe străine, armament străin (american, german, etc.) – acesta nu e un război direct al Occidentului și al SUA împotriva Rusiei? Ziarul german Bild se laudă că tancurile germane s-au întors pe pământul Rusiei, făcând aluzie la invazia germană din 1941. Doar că au uitat să specifice că apoi trupele naziste au fugit mâncând pământul, iar rușii au ajuns la Berlin. Steagul Uniunii Sovietice a fost arborat pe clădirea Reichstag-ului german. Să-și aducă aminte de acest lucru și să stea cu frică. Dacă SUA și Germania au aprobat acest atac, atunci se repetă scenariul din al Doilea Război Mondial când Statele Unite l-au ajutat pe Hitler să ajungă la putere, apoi i-au finanțat războiul. Iar dacă Ministerul de Externe german declară că apărarea ucraineană nu trebuie să se limiteze la propriul teritoriu, încurajând astfel invazia, atunci Rusia este liberă să atace oricare țară membră NATO (inclusiv SUA), care și-a trimis militari pe teritoriul ei. E logic, nu? Întrebarea mea este: când va lua Rusia o atitudine mai fermă? Că prea mult timp s-a purtat prea blând cu acești nemernici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938846