Categories: Rusia si lumeaSport

Zaharova a ridiculizat vorbele lui Macron despre Jocurile Olimpice

Președintele Franței, Emmanuel Macron, știe, probabil, mai bine din moment ce consideră deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris drept „chipul” țării sale, a scris reprezentanta oficială a Ministerului rus de Externe Maria Zaharova pe canalul său de pe rețeaua Telegram. A fost răspunsul formulat de purtătoarea de cuvânt a MAE rus la declarația lui Macron, potrivit căruia francezii sunt mândri de respectiva ceremonie, relatează News.ru.

”Mulți credeau că este altceva, niște alte părți ale corpului. Dar din moment ce Macron insistă că Franța are acum un astfel de chip, atunci el știe mai bine, desigur”, a menționat Zaharova.

Macron a declarat că, la ceremonia de deschidere a Jocurilor, care au început pe 27 iulie, la Paris, republica și-a demonstrat adevăratul său chip. El a spus că evenimentul „a trezit în sufletul compatrioților noștri un sentiment de mândrie extremă”. Macron a avertizat că testul pentru forțele de securitate este departe de a se termina, Olimpiada urmând să dureze încă două săptămâni, urmată de Jocurile Paralimpice.

Owner

View Comments

  • Ca să declare că Franța este mândră de ceremonie, după scandalul pe care l-a provocat în lume circul de la deschiderea J.O., Macron trebuie să fie ori drogat, ori bolnav cu E-coli pe care l-a luat din Sena. Ceea ce s-a văzut la Paris a fost o lucrare diabolică de desființare a culturii europene de către organizatorii francezi. Ideologia ,,woke" s-a născut în Europa la începutul anilor 1930 în cadrul Școlii de la Frankfurt, s-a mutat la Geneva după ascensiunea lui Hitler la putere, iar apoi s-a răspândit în SUA când s-a alăturat Univerității Columbia în 1935. Intelectualii de stânga care au fugit de război în Statele Unite și-au început munca de subminare a valorilor europene și prin universitățile Ivy League. Cu multe ,,îmbunătățiri" dobândite peste ocean ideologia s-a reîntors pe vechiul continent, prin Franța. Dacă SUA sunt în fruntea acestei mișcări globale, Franța este centrul ei european. Roadele se văd, nu? Etica și estetica sunt desființate, nu se mai face diferența între bine și rău, corect și greșit, bărbat și femeie, nu se mai recunoaște existența unui Dumnezeu creștin. Monstruozitatea prezentată la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris a fost pregătită de mult timp. Mândria extremă a francezilor este aceea că țara lor poartă chipul unui testicul dezvelit de un globalist prezent în acea scenă grobiană, ofensatoare la adresa creștinilor. Acesta e chipul, valoarea și civilizația Franței. O mare ,,mândrie"...

Recent Posts

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

16 ore ago

Doar China are mai mult: Kremlinul a explicat de ce Rusia crește efectivul armatei

Pe 16 septembrie, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat decretul privind creșterea efectivului uman al…

17 ore ago

Politico: Zalujnîi a considerat o aventură invadarea Regiunii Kursk

Înainte de operațiunea Ucrainei în Regiunea Kursk, fostul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei,…

18 ore ago

Tokaev i-a spus lui Scholz că Rusia este de neînvins

Din punct de vedere militar, Rusia este de neînvins, a declarat președintele Kazahstanului, Kassîm-Jomart Tokaev,…

19 ore ago

„Planul lui Trump pentru Ucraina” mulțumește prin adecvare

Dmitri BAVÎRIN, Vzgliad Promisiunea lui Donald Trump de a pune capăt conflictului militar din Ucraina…

o zi ago

Expert militar: Rusia are o armă secretă non-nucleară care face orașele praf și pulbere

Pe lângă armele nucleare, Rusia este capabilă să facă inamicul praf și pulbere cu alte…

2 zile ago

This website uses cookies.