Hot News
Medvedev a amenințat autoritățile moldovenești cu repetarea soartei Ucrainei
03/08
Șoferii de tir fug din Ucraina. Ce soluție au găsit
04/08

Dodon a explicat isteria cu expulzarea unui diplomat rus din Moldova

Igor Dodon/ Foto: Telegram

Dodon: Chișinăul a inventat un scandal cu un diplomat rus pentru a face pe plac Occidentului

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a vorbit despre decizia scandaloasă a Chișinăului de a declara persona non grata pe asistentul atașatului militar al Ambasadei Rusiei, acuzat de spionaj. Potrivit liderului Partidului Socialiștilor de opoziție, toată această situație este o născocire a imaginației regimului Maia Sandu, transmite Life.ru.

„Cred că autoritățile însele inventează aceste povești pentru a face pe plac curatorilor occidentali, pentru a arăta că sunt anti-ruse… Această isterie arată încă o dată cât de controlate sunt din străinătate”, a spus Dodon, vorbind la un briefing.

Amintim că la 1 august, presa din Republica Moldova a difuzat informații despre arestarea unor angajați ai Parlamentului și Poliției de frontieră a țării, care sunt acuzați de înalta trădare. Oficialii au fost suspectați că au transmis informații unei ambasade străine. Un angajat al misiunii diplomatice ruse, care se confruntă cu deportarea, a fost „desemnat” cel vinovat.

În imagine: Igor Dodon/ Foto: Telegram

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dacă n-ar face pe plac Occidentului, cum ar mai primi Maia Sandu ajutor financiar de la UE? Mai primește și promisiuni (aderare la UE și NATO), dar care vor rămâne la faza de promisiuni. Se folosesc informații mincinoase de intoxicare a minților oamenilor pentru a-și justifica astfel deciziile lor idioate. La ei în țară (ca și la noi) se calcă în picioare agenții CIA, MI6, BND, DGSE, Mossad, dar văd peste tot spioni ruși. Așa au primit indicații de la stăpân, să lovească în Rusia prin orice mijloace. Se tem de rușii de la FSB? Că dacă se tem, atunci mă bucur. Au și de ce: sunt cei mai buni! Și Vladimir Putin se îngrijește de ei oriunde s-ar afla, orice probleme ar avea. Recentul schimb de prizonieri – un mare succes pentru Putin – spune multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938652