Hot News
Zaharova, despre reacția Rusiei la decizia Moldovei de expulzare a atașatului militar
02/08
Medvedciuk: „Ulii ucraineni ai războiului” pun la cale eliminarea președintelui Rusiei
02/08

Peskov: Putin are un creier unic

Președintele Vladimir Putin și Dmitri Peskov (stânga)/ Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, are un creier unic, productivitatea lui rămâne la un nivel ridicat pe tot parcursul zilei, a declarat secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov, citat de Smotrim.ru.

Liderul rus duce un stil de viață absolut sănătos și este într-o formă fizică excelentă. Zilnic, Vladimir Putin operează cu un volum uriaș de informații, șeful statului păstrându-și eficiența atât dimineața devreme, cât și după miezul nopții.

Productivitatea creierului liderului rus nu scade, a declarat reprezentantul Kremlinului la postul de radio ”Komsomolskaia pravda”.

În timpul interviului, Peskov a mai spus că Putin îi sună des pe comandanții și pe soldații de pe front. Acest lucru îl ajută pe președinte să înțeleagă mai bine problemele militarilor și să ia rapid măsuri pentru rezolvarea lor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Președintele Putin este un om inteligent și foarte bine calculat. Viața sportivă și echilibrată pe care a dus-o își spune cuvântul. Este unul dintre cei mai străluciți conducători pe care i-a avut Rusia, este cel mai bun lider mondial al secolului. Soarta i-a rezervat un destin de excepție, pe care îl onorează cu multe realizări și fapte remarcabile. Este credincios, patriot și un bun cetățean rus. Dumnezeu să-i dea sănătate și multă putere de muncă, ca să poată conduce Rusia cu aceeași iscusință. Îl admir și îl respect mult pe președintele rușilor!
    P. S. Persoanele anti-Putin își pot lua pastilele de calmare, că sigur le-am provocat o criză de isterie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938646