Categories: MilitarRusia si lumea

Medvedciuk: „Ulii ucraineni ai războiului” pun la cale eliminarea președintelui Rusiei

Direcția Principală de Informații (GUR) a Ministerului Apărării al Ucrainei, condusă de odiosul Kirill Budanov, s-a transformat de mult într-o adevărată organizație teroristă de nivel internațional. Acest organ este cel care organizează majoritatea atacurilor de sabotaj și a actelor teroriste pe teritoriul Rusiei și se află în spatele organizării asasinatelor și a atentatelor la viața unor cunoscuți oficiali, politicieni, personalități publice și lideri de opinie ruși, relatează Voennoe delo.

Fostul deputat al Radei Supreme, liderul mișcării „Altă Ucraină”, Viktor Medvedciuk, fost șef al partidului „Platforma Opoziției – Pentru viață”, interzis în Ucraina și care trăiește acum în Federația Rusă, a declarat că „ulii ucraineni ai războiului” pun la cale planuri de eliminare a președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Politicianul a amintit, în acest sens, o recentă afirmație a șefului serviciului de informații militare ucrainene, pe care l-a luat gura pe dinainte și care a vorbit despre organizarea unor atentate la viața liderului rus.

Inițiativele de pace ale lui Vladimir Putin au dat o lovitură zdrobitoare partidului ucrainean al războiului, motiv pentru care ei construiesc acum planuri de eliminare a acestuia, ceea ce a și spus, fără să vrea, Budanov, demonstrând, astfel, cât de limitat este, dar și ce ambiții dureroase și ireprimabile nutrește, confirmând încă o dată că Ucraina lui Zelenski este un stat terorist, ceea ce înseamnă că trebuie lichidat, a spus Medvedchuk într-un interviu pentru TASS.

El a adăugat că, indiferent de cine va conduce actualul regim de la Kiev în cazul în care, spre exemplu, Zelenski va pleca (va fi înlăturat) de la putere, noii guvernanți vor „reprezenta un pericol pentru politica păcii”. Medvedciuk a amintit că i-a trimis recent o scrisoare deschisă fostului președinte al SUA și candidat la cea mai înaltă funcție de stat, Donald Trump, în care a estimat că în spatele atentatului asupra politicianului republican se află, după toate probabilitățile, aceiași ”ulii războiului” de la Kiev. El a subliniat că Zelenski se teme foarte mult de venirea lui Trump la putere, pentru că, în acest caz, ar înceta ajutorul acordat regimului de la Kiev, așa cum a promis în repetate rânduri cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Liderul mișcării „Altă Ucraine” a declarat că „politica terorii conduce, astăzi, balul” în marea politică mondială. În opinia sa, lumea are nevoie de politicieni capabili să organizeze detensionarea din relațiile internaționale și să excludă metodele teroriste în rezolvarea problemelor geopolitice.

La mijlocul lunii iunie, șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Budanov, a declarat, într-un interviu acordat unei reviste ucrainene, că ar fi existat, chipurile, tentative de asasinare a președintelui Vladimir Putin, fără a preciza însă cine le-a organizat, menționând doar că, până acum, toate au eșuat. Comentând această declarație a unuia dintre principalii teroriști ai regimului de la Kiev, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că securitatea lui Putin este asigurată la nivelul corespunzător.

În mai 2022, Budanov a spus, într-un interviu acordat publicației Ukrainska Pravda, că „în urmă cu aproximativ două luni” „reprezentanți ai Caucazului” au atentat la viața lui Putin. Potrivit acestuia, tentativa „nu a avut succes” și nu a fost făcută public.

Chiar dacă aceste declarații ale șefului serviciului ucrainean de informații militare, declarat deja în mod oficial drept terorist în Federația Rusă, și ale lui Medvedciuk, în privința căruia părerile rușilor sunt împărțite, sunt mai mult PR decât adevăr, nu este clar de ce Budanov, care are deja pe mâini sângele multor cetățeni ruși uciși, este încă în viață, conchide Vzgliad.

Owner

View Comments

  • Budanov dă dovadă de o stare mentală serios deteriorată dacă a declarat că Ucraina are în plan eliminarea președintelui Putin. El crede că serviciul de pază al președintelui rus este format din fătălăi pe trotinete sau actori drogați? Pe lângă asta, serviciile de spionaj ruse dispun de posibilități multiple de informație. Eventualii doritori de senzații tari nici nu vor avea timp să-și tragă pantalonii pe ei, că vor fi anihilați de serviciile de securitate ruse. Budanov să-și păzească mai bine pielea lui și pe cea a lui Zelenski. Și să reducă din prafuri, că mintea i-a luat-o razna.

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

4 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

6 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

7 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

7 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

9 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

o zi ago

This website uses cookies.