Hot News
MAE rus: Belousov l-a avertizat pe Austin în legătură cu o escaladare incontrolabilă
31/07
Koniuhov, nou record mondial: A stat aproape 21 de zile la Polul Nord
31/07

Nimcenko, Erou al Rusiei: Cum se va încheia operațiunea militară specială

Foto: News.ru

Operațiunea militară specială se va încheia în condițiile expuse, anterior, de președintele Vladimir Putin, a declarat Eroul Rusiei, Iuri Nimcenko, într-un interviu acordat RIA Novosti. El a definit unul dintre obiective ca fiind retragerea totală a trupelor ucrainene din Republicile Donețk și Lugansk, precum și din Regiunile Herson și Zaporojie, relatează News.ru.

”Operațiunea militară specială se va încheia în condițiile avansate anterior de președintele nostru. Retragerea totală a militarilor ucraineni de pe teritoriile Republicilor Lugansk și Donețk, din Regiunile Herson și Zaporojie. Altă misiune importantă pentru noi este eradicarea nazismului”, a adăugat Nimcenko.

Eroul Rusiei a subliniat că „nimeni nu are dreptul să revendice pământurile istorice ancestrale ale Rusiei”. El a vorbit, de asemenea, despre situația de pe front, dificilă, dar aflată sub control. Grație acțiunilor coordonate, curajoase și profesionale, toate obiectivele stabilite sunt îndeplinite, a menționat el.

Anterior, consilierul șefului Biroului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, a anunțat că regimul de la Kiev este gată să poarte cu Moscova negocieri bazate pe dreptul internațional. În același timp, el a indicat că aliații Occidentului trebuie să furnizeze mai multe arme armatei Ucrainei.

Potrivit deputatului Dumei de Stat, Serghei Mironov, punctul de cotitură în evoluția operațiunii speciale din Ucraina s-ar putea produce în 2026. În momentul de față, inițiativa este deja în mâinile armatei ruse. Comandamentul conduce operațiuni de luptă „foarte competent”, a conchis el.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938647