Hot News
Putin a decorat-o pe văduva lui Soljenițîn
30/07
Mark Sleboda: Soldații armatei ucrainene caută oportunități de a se preda
31/07

Comandantul trupelor speciale „Ahmat” a dezvăluit pierderile irecuperabile ale Forțelor Militare ale Ucrainei

Apty Alaudinov/ Foto: TASS

Alaudinov: Pierderile irecuperabile ale Forțelor Militare ale Ucrainei au depășit 700.000 de persoane

Pierderile irecuperabile ale Forțelor Militare ale Ucrainei, în timpul operației militare speciale, au depășit 700.000 de combatanți. Această evaluare a fost exprimată de către adjunctul șefului Direcției Militare Politice Generale a Forțelor Militare ale Federației Ruse, comandantul trupelor speciale „Ahmat”, generalul-maior Apty Alaudinov, în direct la emisiunea TV „Soloviov LIVE”.

„Partea ucraineană a pierdut până în prezent, posibil, putem spune, mai mult de 600 000, aceasta a fost la începutul acestui an, deci până acum , posibil mai mult de 700 000, a pierdut în mod irecuperabil. Ceea ce este fără precedent”, a declarat șful spețnazului.

Anterior, Alaudinov a declarat că Forțele Militare ale Ucrainei au pierdut prima linie de fortificații în aglomerația (urbană) Slaviansk-Kramatorsk. A declarat că Forțele Militare ale Federației Ruse continuă să avanseze, deși sunt lipsite de posibilitea de a efectua o ocolire din flanc sau din spate.

Iurie Lysenko

1 Comment

  1. Carmen spune:

    ,,Până la ultimul ucrainean” e sloganul Statelor Unite, Occidentului și guvernului ucrainean. Le pasă lor că au murit 700.000? Pot muri și 7 milioane, că tot ar fi indiferenți. Interese, bani, afaceri, nu oameni. O lume nebună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938642