Hot News
„Pagube devastatoare”. În SUA a început să se vorbească despre lovitura adusă pe neașteptate Rusiei
29/07
Patrușev: tratativele cu Federația Rusă sunt necesare Ucrainei și aliaților săi pentru a beneficia de un răgaz
29/07

Un ucrainean a încercat să traverseze Dunărea în România, cu un scuter subacvatic

Foto: pressa24.ru

În Ucraina, un bărbat a încercat să traverseze Dunărea, pentru a eluda mobilizarea. Inteligentul, dar nenorocosul înotător a fost reținut de către grănicerii ucraineni, anunță Serviciul de Frontieră de Stat al Ucrainei, scrie Gazeta.ru.

„Trecerea graniței in stil James Bond sau un scuter subacvatic în locul bărcii tradiționale”, în acest mod au caracterizat incidentul organele de drept din Ucraina.

Grănicerii au observat bărbatul în timpul patrulării de a lungul fluviului. El înota sub apă, însă se ridica din când în când pentru a respira. După reținerea și identificarea infractorului, a reieșit faptul că acesta era la a doua să tentativă de a trece în mod ilegal frontiera.

Pe 9 iulie organele de drept au reținut în Odessa doi medici, tată și fiu, care înlesneau unor bărbați de vârstă aflată sub incidența mobilizării, să evite recrutarea, în schimbul unor foloase pecuniare.

Anterior, în regiunea Cernăuți din Ucraina, în urma unei tentative nereușite de a fugi din țară, pentru a nu ajunge pe front, un bărbat a încercat să scape de comisarul militar, în drumul spre Сentrul Teritorial de Recrutare.

Igor Riabov

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ghinion, vorba unui ,,mare” contemporan de-al nostru! Acum va fi înrolat, trimis pe front, iar presa mincinoasă va relata în continuare despre bravii soldați ucraineni, patrioți desăvârșiți, care pun la pământ armata rusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937237