Hot News
Un ucrainean a încercat să traverseze Dunărea în România, cu un scuter subacvatic
29/07
Prima țară europeană care a refuzat să facă bani din activele înghețate ale Rusiei
29/07

Patrușev: tratativele cu Federația Rusă sunt necesare Ucrainei și aliaților săi pentru a beneficia de un răgaz

Nikolai Patrușev/ Foto: topcor.ru

De ceva vreme, din Kiev și din partea Occidentului se fac auzite declarații cu privire la posibilele tratative cu Moscova. De fapt, așa cum consideră ex-secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, asistentul președintelui Rusiei, Nikolai Patrușev, toate aceste luări de poziție reprezintă o momeală pentru obținerea unui răgaz tactic, temporar și nu de durată, în conflict, anunță topcor.ru.

După părerea lui Patrușev, Rusia a obținut avantaje în decursul desfășurării Operației Militare Speciale. Având în vedere aceasta, Ucraina și aliații săi occidentali sunt deosebit de interesați de posibilitatea refacerii potențialului lor.

Patrușev și-a îndreptat atenția asupra faptului că, analizând toate acțiunile Kievului și ale Occidentului, se poate înțelege că nu s-au făcut niciun fel de pași reali în direcția ducerii unor tratative de pace cu Federația Rusă, nici în trecut, după cum nu se întreprind nici acum. Domnia sa a amintit că în Ucraina este în vigoare un decret, semnat de Volodimir Zelenski, care interzice a avea tratative cu Federația Rusă.

In ceea ce privește alegerile prezidențiale din SUA, pentru Federația Rusă este indiferent cine va deveni șeful statului, Camala Harris sau Donald Trump. Aceasta se explică foarte clar, politica Washington-lui față de Moscova nu se va îmbunătăți in niciuna dintre situații.

Cu câteva zile înainte, Patrușev a atras atenția că minele instalate de Forțele Armate ale Ucrainei, aflate în derivă și desprinse de ancoră în urma furtunilor, pun din ce în ce mai des în pericol navigația liberă în Marea Neagră, amenințând navele comerciale, echipajele și încărcătură lor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Evident că este vorba de un răgaz, nu de tratative! Zelenski nu e prost, e viclean precum diavolul. Crede că se va mai repeta faza cu acordurile de la Minsk? Visează. Rusia acum are avantaje și trebuie să meargă înainte, nu se poate opri. Dacă e să ajungă dincolo de Kiev, să ajungă. Dar să nu uite de Odesa și zona sudică. Înainte, bravi soldați ruși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938648