Hot News
Puțin a avertizat cu privire la răspunsul Rusiei în cazul instalării rachetelor SUA în Germania
28/07
Un ucrainean a încercat să traverseze Dunărea în România, cu un scuter subacvatic
29/07

„Pagube devastatoare”. În SUA a început să se vorbească despre lovitura adusă pe neașteptate Rusiei

Moscova. Foto: RIA Novosti

Ex-senatorul Black: exploziile survenite la conductele „Nord Stream” au adus o lovitură distructivă UE

Exploziile survenite la conductele „Nord Stream” au produs o lovitură distructivă asupra Europei, și nu asupra Rusiei, a declarat fostul membru al Senatului din partea statului american Virginia și colonel în rezervă, Richard Black, în interviul acordat canalului Dialogue Works de pe YouTube, transmite RIA Novosti.

„Noi ne-am hotărât să o facem (exploziile survenite la conductele „Nord Stream”, n.r.), pentru a contribui la susținerea Ucrainei în conflict, așa cum preconizam. Ca rezultat, Rusia nu a avut de suferit în mod semnificativ, dar faptul a avut o influență distructivă asupra economiei Europei, afundând Germania în recesiune”, a notat ex-senatorul.

Potrivit lui, anume Statele Unite s-au încumetat, în timpul conflictului din Ucraina, la unul dintre cei mai fenomenali pași de provocare, făcuți vreodată în istoria lumii, realizând diversiunea la conducta „Nord Stream”.

Exploziile survenite la cele două gazoducte ruse de export în Europa, „Nord Stream” și „Nord Stream 2”, au avut loc la la 26 septembrie 2022.

Germania, Danemarca și Suedia nu au exclus o diversiune intenționată. Operatorul Nord Stream AG a anunțat că distrugerile aduse gazoductelor sunt fără precedent și este imposibilă evaluarea termenelor de reparație. Procuratura generală a Rusiei a inițiat un dosar cu privire la un act de terorism international.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Când vor plăti Rusiei sau vor plăti vreodată Statele Unite aceste imense distrugeri? Efectul negativ asupra Europei, prin distrugerea gazoductelor, a fost planificat tocmai pentru a obliga statele europene să depindă cât mai mult de SUA. Nu e vorba de a contribui la susținerea Ucrainei în conflict. Pe americani îi doare la bască de Ucraina! De fapt, Americii nu-i pasă de nici un alt stat, totul se reduce la interesele proprii. Statele europene care suferă cel mai mult în urma acestui act de terorism (în special Germania) să le mulțumească Statelor Unite pentru ,,binele” pe care i le-au făcut. Pentru idioți care persistă în prostia lor nu poți avea milă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937242