Hot News
Parada Marinei Militare Ruse din Sankt Petersburg în direct (VIDEO)
28/07
Puțin a avertizat cu privire la răspunsul Rusiei în cazul instalării rachetelor SUA în Germania
28/07

„Acesta este un eșec de proporții”: Zaharova a criticat Jocurile Olimpice de la Paris

Foto: URA.ru

Zaharova : deschiderea Olimpiadei de la Paris – „mai jos de atât nu se poate”

Reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova, a criticat deschiderea Olimpiadei 2024 la Paris. Ea a evidențiat câteva episoade ale evenimentului, care i-au permis să îl numească „o cădere de proporții”, relatează URA.ru.

” Mai jos de atât nu se poate, este fundul Senei”, a declarat Maria Zaharova pe canalul sau din Telegram.

Au fost supuse criticii următoarele aspecte:

– purtarea flăcării olimpice de către „rapperul dependent de droguri” Snup Dogg, iar mai apoi de către „călărețul Apocalipsei” care, a accentuat Zaharova, era digital și a reprezentat victoria inteligenței artificiale asupra omului;

– prezentarea echipelor, în cadrul căreia au fost confundate între ele echipa Republicii Populare Democratice Coreene și cu cea a Republicii Coreea;

– reprezentația principală a Olimpiadei: „blasfemia LGBT” a temei creștine Cina cea de Taină, care pentru credincioși este sacră. Apostolii erau interpretați in cadrul show-ului de către travestiți și Zaharova i-a incriminat pe organizatorii Olimpiadei de transformarea evenimentului sportiv într-o „paradă gay”.

In mod oficial, startul Jocurilor Olimpice 2024 a avut loc pe 27 iulie.

Multe nu au fost considerate adecvate de către sportivi: paturile din camere s-au rupt, nu există aer condiționat. Mulți au fost jefuiți pe străzile capitalei franceze, chiar înainte de deschiderea Olimpiadei. În același timp, o bună parte din bilete nu a fost vândută.

Myron Guille

1 Comment

  1. Carmen spune:

    La deschiderea Jocurilor Olimpice din Franța nu a fost o ceremonie, a fost un ritual satanic, o blafemie la adresa creștinismului. A fost un spectacol degradant, imoral, batjocoritor, un circ pentru minoritari sexuali, cu intenția de a discrimina majoritatea, de a sfida omul cu bun simț și normalitatea (atât câtă a mai rămas). De altfel, motto-ul J.O. este: ,,Réunir ceux et celles qui s’aiment”, adică ,,Să-i reunim/să-i aducem împreună pe cei și cele care se iubesc.” Această Olimpiadă nu mai are legătură cu sportul, așa cum nici Eurovision-ul nu mai are legătură cu muzica. A avut o regie de tip satanic, în care apare Maria Antoaneta decapitată cântând heavy metal, un călăreț al Apocalipsei și a avut ca punct culminant parodierea mizerabilă a Cinei celei de Taină. Ceea ce a făcut aici puzderia de minorități sexuale se numește blasfemie. Dacă religia islamică ar fi fost batjocorită în asemenea hal, mă întreb dacă în momentele următoare ar mai fi existat Jocurile Olimpice, sau… Parisul? Și-au bătut joc de creștinism, s-au șters pe picioare cu credința noastră. Au batjocorit Sfintele Daruri care sunt instaurate la Cina cea de Taină, au batjocorit smerenia (o mare virtute a creștinismului), care a fost prefigurată prin spălarea picioarelor apostolilor. Macron, știai că Dumnezeu nu se lasă batjocorit? Vei afla când tu și țara ta veți plăti pentru asemenea blasfemii. Un cretin numit Macron, care a autorizat asemenea mizerii, a atras mânia lui Dumnezeu asupra întregului popor francez. Pentru că o asemenea hulă se plătește la grămadă. Sper doar ca Dumnezeu să nu-Și amâne prea mult judecata. A fost cântată și piesa lui John Lennon, ,,Imagine”, un adevărat manifest al nihilismului masonic, al globaliștilor, un adevărat ,,imn” al Marii Resetări. Apropo, știați că această piesă este predată ca lectură copiilor francezi din clasele primare? Ploaia care a ținut tot timpul acestui circ numit ,,ceremonie” a fost un mic semn de Sus. Nu, nu le-a spălat păcatul. Acest păcat îl ,,spală” Dumnezeu altfel. A fost ,,urâciunea pustiirii”, iar aceste jocuri se pot numi ,,Jocuri satanice”, nu olimpice. Rusia mai regretă că nu a fost lăsată să participe? Să mulțumească lui Dumnezeu că nu a fost părtașă la asemenea orori. Eu spun că Dumnezeu a păzit Rusia și știe El de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938648