Hot News
Peskov: Rata natalității este catastrofală pentru viitorul națiunii
27/07
Supraîncălzirea economiei a determinat creșterea dobânzii cheie
27/07

Senatorul Klimov: Kievul va accepta negocieri cu Rusia dacă asta va dori Occidentul

Kiev/ Foto: Smotrim.ru

Regimul de la Kiev va merge la negocieri cu Moscova dacă i se va ordona din Statele Unite și din Marea Britanie și, de asemenea, l-ar putea convinge succesele de pe front ale armatei ruse, a declarat senatorul Andrei Klimov, ca răspuns la declarația ministrului ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba, conform căruia este imposibil, chipurile, ca autoritățile de la Kiev să accepte negocieri, relatează Smotrim.ru.

„Funcționarii ucraineni sunt mercenari obișnuiți”, a declarat parlamentarul pentru ziarul Vzgliad.

Volodimir Zelenski este un actor angajat să joace rolul de președinte, iar șeful MAE a ocupat această funcție cu permisiunea Washingtonului și a Londrei, a explicat el.

„Misiunea acestor personaje se reduce la a se prezenta drept subiecți ai politicii internaționale. Dar ei acționează după un scenariu dinainte convenit”, a adăugat senatorul.

În acest sens, Klimov a comparat declarațiile lui Kuleba cu zbuciumul aerului și a spus că, dacă vor veni indicațiile corespunzătoare din Occidentul, Kievul se va supune, dar dacă nu, regimul va fi concediat și scos din joc.

Senatorul a recomandat că nimeni nu trebuie să aștepte ca, după alegerile, președintele SUA va obliga imediat Ucraina să se așeze la masa negocierilor.

„Sunt oameni în Statele Unite care privesc diferit evenimentele din Ucraina și care înțeleg diferit modalitățile de menținere a dominației americane în lume. În același timp, unele accente în jocul geopolitic încă mai pot fi, totuși, schimbate”, a recunoscut el.

Este posibil ca Washingtonul să acorde mai multă atenție Taiwanului, Orientului Mijlociu și regiunii Transcaucaziane, a explicat Andrei Klimov.

Rusia, la rândul ei, trebuie să continue să facă ceea ce face acum. Cu cât succesele ei pe front sunt mai serioase, cu atât mai multe oportunități vor apărea pentru Moscova de a le consolida în plan juridic, a precizat senatorul.

Anterior, ministrul de Externe ucrainean, Dmitri Kuleba, a spus, după o vizită în China, că nimeni nu va convinge Kievul să negocieze pacea, pentru că acest lucru este „imposibil”. Potrivit acestuia, țările occidentale care susțin Ucraina nu încearcă să o convingă către o soluție pașnică a conflictului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Kuleba, ca întreaga conducere a Ucrainei, în frunte cu Zelenski, trag prea multe prafuri pe nas. Ministrul de Externe ucrainean are mintea cam… externă. În afară de asta, el și Zelenski suferă de minciunită cronică, probabil contractată de la Casa Albă. S-a dus în China cu gândul de a obține sprijin de acolo, însă s-a întors acasă cam opărit. Chinezii n-au fost impresionați de lingușelile și minciunile lui. Fără nici o jenă a declarat că ,,nimeni nu pune sub semnul întrebării suveranitatea Chinei asupra Taiwanului, niciunul dintre partenerii noștri din Europa și America.” Serios? Atunci de ce SUA susțin și înarmează Taiwanul împotriva Chinei? Oricum, ministrul chinez i-a dat cu Flit și a numit conflictul din Ucraina ca fiind ,,criza din Ucraina.” Apoi, în vizită la Hong Kong, a cerut administrației de aici ,,să ia măsuri pentru a împiedica Rusia și firmele rusești să folosească Hong Kong-ul pentru a ocoli măsurile restrictive impuse.” Cred că și administrația de aici a fost la fel de ,,impresionată” de cererea lui Kuleba, la fel cum a fost și ministrul extern chinez. Cine mai ia în seamă declarațiile lui Zelenski și ale lui Kuleba? Oamenii trebuie să discearnă din relatări adevărul, minciuna și posibilul (în cazul celor doi și penibilul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931378