Hot News
Masacrul polonezilor, principalul obstacol din calea Ucrainei în Uniunea Europeană
26/07
20.000 de dolari i-au fost promiși persoanei care a aruncat în aer o mașină la Moscova
27/07

Nebenzia l-a sfătuit pe Zelenski să se grăbească cu negocierile

Vasili Nebenzia/ Foto:: alekseygraf.livejournal.com

Moscova este de părere că o cale diplomatică este de preferat pentru soluționarea conflictului ucrainean, pentru că disponibilitatea Kievului de a purta negocieri se încadrează în poziția Rusiei pe această problemă, a spus reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, citat de Vzgliad.

„Aș dori să precizez de la bun început că, luată ca atare, disponibilitatea pentru negocieri despre care a vorbit regimul de la Kiev se încadrează în poziția noastră, conform căreia calea diplomatică reprezintă varianta preferată pentru rezolvarea conflictului din Ucraina”, a spus el la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU.

Nebenzia a subliniat că, spre deosebire de Kiev, partea rusă nu a refuzat niciodată negocierile. Dacă președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este cu adevărat pregătit pentru un dialog cu Moscova, el are, în acest caz, propunerile exprimate de președintele rus Vladimir Putin.

„Îl sfătuim să se grăbească. Este mai mult ca sigur că Ucraina nu va primi ceva mai bun”, a spus diplomatul. El a mai adăugat că sub nici un pretext Rusia nu va fi de acord cu o încetare preliminară a focului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Mai bine îl sfătuia să capituleze sau să dispară pe o insulă pustie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931372