Hot News
Zhang Xiaogang: SUA, un imperiu al minciunilor
26/07
Masacrul polonezilor, principalul obstacol din calea Ucrainei în Uniunea Europeană
26/07

„Au învins”: Pe neașteptate, Trump a vorbit despre Rusia într-o discuție cu Zelenski

Donald, Trump/ Foto: AP/ RIA Novosti

Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, a declarat, într-o convorbire telefonică purtată cu Volodimir Zelenski, că trebuie să se pună capăt conflictului cu Rusia, relatează RIA Novosti.

„După cum știți, m-a sunat președintele Zelenski. Și am avut o discuție bună. Am spus că trebuie să punem capăt acestui conflict. Este o mașină de război. În fața noastră este o mașină de război. De asta se ocupă. Duc un război. L-au învins pe Hitler. L-au învins pe Napoleon. Ofensiva de primăvară (a armatei Ucrainei, n.r.) nu s-a materializat. Din câte știu, au plasat milioane de mine, au avut mii de tancuri. La ruși mă refer”, a spus Trump într-un interviu pentru Fox News.

În opinia politicianului, acest conflict putea fi prevenit, dar actualul lider american Joe Biden nu a făcut acest lucru.

„Șansele ca acest lucru să se întâmple erau zero – și în cei patru ani ai mandatului meu acest lucru, nu s-a întâmplat, de fapt”, a concluzionat candidatul la președinție.

Anterior, Trump a declarat în repetate rânduri că, dacă va fi reales, intenționează să obțină soluționarea conflictului dintre Rusia și Ucraina în doar 24 de ore. Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a subliniat, comentând aceste declarații, că este o problemă multe prea complexă pentru o soluție atât de simplă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nici conflictul acesta și nici alte conflicte de pe planetă nu puteau fi prevenite, indiferent cine ar fi la conducerea Statelor Unite. Că e republican, că e democrat sau independent, altcineva conduce din spatele președinților americani. În prezent, cei care conduc din umbră și totuși cunoscuți sunt clanurile Obama, Clinton, Pelosi, Soros. Cei din spatele cortinei, mult mai puternici, vor rămâne întotdeauna anonimi. Iar politica lor este una războinică și de dominație a întregii lumi. În discursul lui, Biden declara: ,,Sunt primul președinte din acest secol care raportează poporului american că Statele Unite nu sunt în război nicăieri în lume.” Pentru asemenea minciună îl poți ierta, că e senil, părea proaspăt dezgropat și a citit de pe prompter ceea ce au scris alții. Dar e jenant să declari un asemenea neadevăr, parcă ai considera pe toată lumea că ar fi idioată. Trump vorbește și el, se laudă cu pacea în 24 de ore (altă minciună americană), dar poți să-l înțelegi pentru că e în campanie electorală. Și mai ales că Obama și-a anunțat sprijinul pentru Kamala Harris. E o bătălie pe viață și pe moarte, Trump poate declara orice. Premierul Netanyahu i-a băgat în cap despre o posibilă amenințare la viața lui din partea Iranului. Ce i-a răspuns Trump: ,,Sper că America va anihila Iranul, îl va șterge de pe fața pământului.” Nu cred că este un răspuns normal din partea unuia care se vrea președinte. Să dorești moartea a milioane de oameni pentru că te consideri mult mai important decât ei, mi se pare o mândrie exagerată și o atitudine bolnavă. Parcă se lăuda cu pacea din Ucraina… Deci, cam aceștia sunt președinții americni sau viitorii președinți: niște marionete conduse de niște psihopați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931372