Hot News
Peskov: Planul UE de a cumpăra arme pentru Ucraina cu bani din activele Rusiei nu va rămâne fără răspuns
24/07
Peskov, despre cea mai hâdă manifestare a regimului de la Kiev
25/07

Putin a inaugurat obiective sociale în noile regiuni

Foto: RIA Novosti

Președintele Vladimir Putin a inaugurat, prin legătură video, un segment de șosea, un spital, o filială a Școlii de Marină Militară a Ministerului Apărării, o maternitate și un centru educațional. Toate situate în noile regiuni ale Rusiei, relatează RBC.

Evenimentul a avut loc în cadrul unei consfătuiri pe probleme de dezvoltare socio-economică a respectivelor teritorii.

Astfel, în regiunea Herson a fost dată în folosință o porțiune de 71 de kilometri a șoselei Novotroițkoe – Ciaplinka, segment care face parte din ruta alternativă spre Crimeea. În Republica Lugansk (LNR), după renovare, a fost deschisă Maternitatea ”Krasnodon”, cu 90 de paturi.

Printre celelalte facilități inaugurate se numără un corp de terapie intensivă, restaurat, al unui spital, precum și filiala din Mariupol a Școlii de Marină Militară ”Nahimov” a Ministerului Apărării, precum și centrul educațional ”Maiak”, din Berdiansk.

Potrivit deciziilor deja luate, republicile populare Doneţk şi Lugansk, precum şi regiunile Herson şi Zaporojie trebuie să atingă standardul de trai al Rusiei până în 2030, a amintit preşedintele Vladimir Putin.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rusia construiește, repară, renovează, se străduiește să asigure oamenilor din acele zone un nivel de trai cât mai bun. În schimb, Ucraina ce face? Producătorul german de armament Rheinmetall a anunțat că va construi în Ucraina o fabrică de muniții, în urma unei comenzi primite din partea guvernului de la Kiev. Zelenski nu are nevoie în Ucraina de spitale, școli, locuințe, fabrici pentru industria alimentară, nu trebuie să-și refacă infrastructura rutieră, dar are nevoie de muniție. Asta e dorința lui de pace, asta e grija lui față de ucraineni. Producția de muniții (în special obuze de calibrul 155 mm) va începe în aproximativ doi ani, iar întreg proiectul va avea o valoare de sute de milioane de euro. Afacerile înfloresc, minciunile lui Zelenski și ale lui Kuleba nu le mai crede nimeni. Președintele Putin construiește, Zelenski distruge și ce a mai rămas. Este o diferență, o mare diferență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931372