Hot News
Putin a inaugurat obiective sociale în noile regiuni
25/07
În Georgia se va deschide un front al conflictului cu Rusia, dacă opoziția va câștiga
25/07

Peskov, despre cea mai hâdă manifestare a regimului de la Kiev

Dmitri Peskov/ Foto: RIA Novosti

Turneul organizației neonaziste ”Azov” prin orașele europene este un fenomen dezgustător și hâd, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, scrie Live.ru.

„Este un fenomen dezgustător, o manifestare hâdă a regimului de la Kiev. Acest lucru confirmă, probabil, o dată în plus, că avem perfectă dreptate. De fapt, regimul de la Kiev a devenit unul dintre leagănele renașterii nazismului pe continentul european,” a spus reprezentantul Kremlinului, vorbind la Festivalul noilor media în atelierul de management ”Senej”, din Solnecinogorsk, de lângă Moscova.

Explicând sprijinul acordat turneului de către presa occidentală, Peskov a apreciat că ea este gata să „susțină oricare dintre cele mai hâde manifestări ale regimului de la Kiev, doar pentru a continua războiul până la ultimul ucrainean”.

„Nu acceptăm așa ceva. Pentru orice rus acest lucru este cel mai hâd care poate exista”, a subliniat secretarul de presă al șefului statului.

Peskov a adăugat că esențial pentru Rusia este continuarea operațiunii speciale și atingerea obiectivelor stabilite de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Anterior, organizația „Azov”* a publicat o înregistrare video cu răfuiala brutală asupra unui militar rănit rus. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat că acest lucru este o încălcare a Convențiilor de la Geneva și a îndemnat ca astfel de monștri să fie tratați așa cum a descris Konstantin Simonov în poezia ”Dacă ții la casa ta…”. Iar la Kremlin, membrii organizației Azov au fost catalogați drept fasciști care trebuie distruși. Comitetul de Investigații a anunțat că anchetează execuția prin impușcare.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Organizația Azov a fost în turneu ca marile vedete. Decăderea umană a ajuns la nivelul la care violența, urâtul și anormalul sunt tratate ca virtuți, ca mari talente. Cine crede că nazismul a dispărut, se înșală amarnic! Nu doar că există, el e susținut și răspândit. Milioanelor de oameni care și-au dat viața pentru distrugerea lui, celor care au suferit din cauza ideologiei diabolice, acum, cei de azi le dau cu piciorul și le întorc spatele. Jertfa lor se vrea anulată. Noii naziști sunt premiați, aplaudați, susținuți, li se face reclamă. Cât de diabolică a ajuns lumea asta! O mare vină o poartă și țările care au primit această organizație pe teritoriul lor. Nu doar Azovul e de vină. Rusia nu poate accepta această bătaie de joc, nu are dreptul s-o facă. Sângele rușilor uciși de naziști este înfricoșător de mult, așa ceva nu trebuie lăsat să se repete niciodată! Are dreptate domnul Dmitri Medvedev să-i numească monștrii pe acești fasciști și că trebuie tratați ca în frumoasa și sugestiva poezie a lui Konstantin Simonov, poezie care mai poartă și titlul ,,Убей его!” și se încheie cu versurile:

    ,,Так убей же хоть одного!
    Так убей же его скорей!
    Сколько раз увидишь его,
    Столько раз его и убей!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931372