Hot News
Ungaria a amenințat Ucraina cu blocarea plăților din UE
24/07
Lavrov, discursul de deschidere a întâlnirii cu șefii organizațiilor neguvermantale din Rusia
24/07

”Iskander” a distrus 50 de instructori occidentali lângă Harkov (VIDEO)

Foto: Smotrim.ru

Sistemul operațional-tactic „Iskander-M” a lansat un atac cu rachete asupra unei tabere de mercenari și instructori militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei din regiunea Harkov, a anunțat ministerul rus al Apărării, scrie Smotrim.ru.

„Operatorii sistemului de rachete tactice ”Iskander-M” au lansat un atac cu rachete asupra unui punct de dislocare temporară a instructorilor și mercenarilor din țările occidentale, tabără situată pe teritoriul așezării Dergaci, din regiunea Harkov”, a precizat ministerul.

Comunicatul a fost însoțit și de o înregistrare video, ce confirmă atacul asupra punctului de dislocare a instructorilor străini.

Pe 22 iulie, s-a anunțat că, în urma unui atac cu rachete ”Iskander” a fost distrus un lansator de rachete cu lansare multiplă HIMARS (MLRS), de fabricație americană. Ministerul Apărării a precizat că în timpul atacului a explodat muniția dispozitivului, ceea ce a provocat moartea militarilor ucraineni care deserveau sistemul.

Anterior, Vladimir Putin, la o întâlnire cu șefii celor mai mari agenții de presă din lume, a declarat că în Ucraina sunt trecute sub tăcere pierderile din rândul instructorilor militari occidentali.

VIDEO: https://rutube.ru/video/451599edb36329004ebf181a78df3fc3/?r=plwd

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Felicitări operatorilor ruși! Să fie cât mai multe vești asemănătoare.

    • cineva spune:

      Sa stea la ei acasa , nu sa isi bage nasul in c…u altora . Cand vad ca si unii kkti de romani merg acolo la „lupta” . Bai frate NU e lupta noastra , nu ne-a atacat pe NOI , ce dracu acum ajunge la ” drobul de sare ” jeguri nenorocite ,
      Nu mai scriu , ca ma enervez si nu vreau sa nu maot iintra pe site-ul asta . Macar UNU care mai arata si celalalta parte a medaliei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931373