Hot News
Mass-media: Reacția liderilor UE la retragerea lui Biden din cursa prezidențială
22/07
Cum a reacționat Rusia la retragerea lui Biden din cursa prezidențială
23/07

SUA au desfășurat bombardiere nucleare în România lângă granița cu Ucraina

Foto: US Air Force

Pe 21 iulie, Statele Unite au desfășurat două bombardiere nucleare B-52H Stratofortress în România, lângă granița cu Ucraina, informează URA.ru.

Anunțul a fost făcut de Comandamentul Forțelor Aeriene ale SUA în Europa.

Se precizează că bombardierele au ajuns la baza aeriană ”Mihail Kogălniceanu” în cadrul exercițiului Bomber Task Force 24-4.

Anterior, avioane rusești MiG-29 și MiG-31 nu au permis încălcarea graniței de stat de către două bombardiere strategice americane B-52N.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Deși s-a anunțat că aceste bombardiere americane se află în România pentru desfășurarea misiunii ,,Bomber Task Force Europe 24-4″, care împreună cu aliații NATO și alți parteneri internaționali vor asigura securitatea din aria de responsabilitate a Comandamentului European al SUA, eu cred că parte din același program de provocare a Rusiei. În timpul Războiului Rece aceste bombardiere au fost principala armă de descurajare a americanilor. Acum nu cred că Rusia se înfricoșează de ele, dar reprezintă un simbol și un semnal adresat rușilor. SUA vor cu orice preț să provoace Rusia la un război! Puteau foarte bine să le plaseze în Republica Moldova, Estonia, Letonia, Finlanda sau Bulgaria. Dar au ales România pentru că aici au găsit cei mai vânduți guvernanți, cei care acceptă din partea Statelor Unite să facă orice. De mai bine de 30 de ani am cedat, cu ajutorul trădătorilor din țară, în fața unor șantaje politice (acordarea clauzei națiunii celei mai favorizate, aderarea la UE și NATO, vizele Schengen), care au fost condiționate de achiziționarea de armament, de privatizări și retrocedări ilegale, de buna plasare a unor comisioane, de obținerea unor înalte funcții. Cel mai detestat președinte pe care l-a avut vreodată România, Iohannis, împreună cu anturajul său au făcut din țara noastra preș în fața Ucrainei, a Occidentului și a Statelor Unite. Ne-au vândut și pantalonii de pe noi pentru a cumpăra armamentul, avioanele și sistemele Patriot ale altora. Ei se îmbogățesc, noi sărăcim. Mai rău este faptul că ne târăsc într-un conflict care nu este al nostru. Suntem obligați să devenim luptători de bază, să asigurăm un flanc NATO supunându-ne celor mai mari riscuri, să devenim un front de luptă. Acestea sunt adevărate ,,gheșefturi” ale guvernanților noștri cu cei care nu se dau înapoi de la nimic pentru a-și atinge scopurile de profit și dominație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931372