Hot News
Vucic: Occidentul se pregătește pentru un conflict cu Rusia mai repede decât cred mulți
23/07
Sondaj: Câți ucraineni sunt dispuși să accepte concesii teritoriale
24/07

Peskov: Infrastructura NATO avansează la granițele Rusiei

Foto: Getty Images/ RBC

NATO își deplasează infrastructura militară spre granițele Rusiei, Alianța este orientată spre confruntare, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, la o conferință de presă, scrie RBC.

Este răspunsul pe care Peskov l-a dat, întrebat fiind cum evaluează Kremlinul declarația președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, despre faptul că Occidentul se pregătește pentru un conflict armat cu Moscova.

„Alianța Nord-Atlantică continuă să-și deplaseze infrastructura militară spre granițele noastre, continuă să ne înconjoare cu infrastructura ei militară, ceea ce pentru noi reprezintă un pericol”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Potrivit lui Peskov, Alianța are față de Moscova o atitudine de confruntare și își duce la îndeplinire misiunile.

Anterior, Vucic a spus că țările occidentale se pregătesc pentru un conflict armat cu Rusia. Potrivit spuselor sale, în țările europene se formează guverne de război. Nimeni nu este pregătit să se bată cu Rusia „pe câmpul de luptă”. Occidentul ar dori să ducă războiul de la distanță, a menționat politicianul.

Președintele sârb a mai menționat că este în favoarea negocierilor de pace cu Ucraina, deoarece un conflict nerezolvat amenință să se transforme într-o catastrofă internațională.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA și Occidentul au căutat mereu strategii comune pentru a face față revenirii Rusiei ca putere energetică și militară după anul 2000. Nu au avut succes, iar acum caută să o distrugă prin împingerea forțelor NATO până la porțile ei. Rusia nu cred că va mai repeta greșeala din al Doilea Război Mondial așteptând până când inamicii pătrund pe teritoriul rusesc. Îndrăzniți, ce naiba, doar sunteți un popor de oameni bravi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931372