Categories: MilitarRusia si lumea

Carlson, despre discuția între patru ochi cu Putin despre Ucraina

Carlson a anunțat că, după interviul care i-a fost acordat în luna februarie, el și Putin au stat de vorbă între patru ochi. Potrivit jurnalistului american, președintele a vorbit despre amenințările unui război nuclear, absența oricăror contacte cu Biden și propuneri de pace pentru Ucraina, relatează RBC.

Tucker Carlson, jurnalistul care l-a intervievat pe Vladimir Putin la Kremlin în februarie, a declarat pentru The Wall Street Journal că, după ce înregistrarea discuției s-a încheiat, iar camerele de luat vederi au fost închise, el a putut să stea de vorbă între patru ochi cu președintele rus – „departe de echipa de filmare și dispozitivul de pază.”

Potrivit lui Carlson, Putin s-a arătat îngrijorat că situația conflictuală dintre Rusia și Ucraina ar putea degenera într-unul război nuclear. El s-a declarat dezamăgit de faptul că din februarie 2022, nu a mai comunicat cu președintele american Joe Biden și a mai spus că unii dintre membrii administrației americane, „care au rădăcini în Ucraina”, împiedică eforturile de pace.

Carlson l-a întrebat după aceea pe Putin despre „dosarele secrete sovietice” legate de unul dintre liderii Germaniei naziste, Rudolf Hess, care a fugit din țară în 1941 și a zburat în Marea Britanie. Potrivit jurnalistului, Hess ar fi declarat, la interogatoriu, că Adolf Hitler era posedat de demoni. Putin nu a răspuns la această întrebare.

În opinia lui Carlson, Putin nu este un democrat, iar Rusia este „o țară autoritară”. Cu toate acestea, de izbucnirea ostilităților militare din Ucraina, el învinuiește Statele Unite, care au „împins Rusia” când au vorbit despre perspectivele aderării Kievului la NATO.

Interviul lui Putin a fost publicat în noaptea de 9 februarie. Pe lângă Ucraina, președintele a vorbit despre relațiile Rusiei cu NATO, explozia de la gazoductul Nord Stream, arestarea jurnalistului de la Wall Street Journal, Evan Gershkovich, despre alte subiecte. Materialul a fost criticat de politicienii occidentali, inclusiv de fostul premier britanic Rishi Sunak și de cancelarul german Olaf Scholz. Kremlinul a declarat că reacția lor „emoțională” se datorează dorinței de a se justifica în fața contribuabililor.

Owner

View Comments

  • Carlson a avut interviul vieții lui cu președintele Putin! Ar putea să-i mulțumească zilnic lui Dumnezeu pentru această șansă. El zice că Putin nu este un democrat. Nu, Putin este un rus! Să citească interviul lui Viktor Orbán dat publicației Bild, după vizita acestuia la Moscova. Ce spune el despre ruși: ,,Ei sunt diferiți de noi. Au o istorie diferită, o cultură diferită, instincte și atitudini diferite; o altă înțelegere a libertății și o altă înțelegere a suveranității naționale." Și să citească foarte bine istoria Rusiei, ca să poată analiza corect acest popor. Ce înseamnă democrația pentru Carlson? Pentru că ea nu este decât o poveste folosită de SUA și aliați ca să fie ținute popoarele în ascultare și supunere totală. E de preferat ordinea dintr-o ,,țară autoritară", decât balamucul și anarhia din țările așa-zise ,,democrate."

Recent Posts

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

16 ore ago

Doar China are mai mult: Kremlinul a explicat de ce Rusia crește efectivul armatei

Pe 16 septembrie, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat decretul privind creșterea efectivului uman al…

17 ore ago

Politico: Zalujnîi a considerat o aventură invadarea Regiunii Kursk

Înainte de operațiunea Ucrainei în Regiunea Kursk, fostul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei,…

19 ore ago

Tokaev i-a spus lui Scholz că Rusia este de neînvins

Din punct de vedere militar, Rusia este de neînvins, a declarat președintele Kazahstanului, Kassîm-Jomart Tokaev,…

20 de ore ago

„Planul lui Trump pentru Ucraina” mulțumește prin adecvare

Dmitri BAVÎRIN, Vzgliad Promisiunea lui Donald Trump de a pune capăt conflictului militar din Ucraina…

o zi ago

Expert militar: Rusia are o armă secretă non-nucleară care face orașele praf și pulbere

Pe lângă armele nucleare, Rusia este capabilă să facă inamicul praf și pulbere cu alte…

2 zile ago

This website uses cookies.