Hot News
Urmăriți-le singuri. Rusia a declarat boicot Jocurilor Olimpice de la Paris
15/07
Arabia Saudită a amenințat UE în legătură cu confiscarea activelor rusești
16/07

Orban le-a trimis liderilor UE soluția sa pentru Ucraina

Viktor Orban/ Foto: AP/ Smotrim.ru

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a trimis tuturor șefilor țărilor Uniunii Europene planul său de soluționare a conflictului din Ucraina, a anunțat consilierul politicianului ungar, Balazs Orban, scrie Smotrim.ru.

Consilierul a precizat, totodată, că dacă UE vrea pace și, de asemenea, să aibă o voce decisivă în rezolvarea situației, atunci trebuie să-și schimbe cursul politic.

Consilierul a subliniat în mod deosebit că planul premierului ungar conține o evaluare realistă a situației și un grafic de acțiuni, scrie ziarul Magyar Nemzet.

Potrivit lui Balazs Orban, important este să fie menținut un canal de comunicare cu Rusia pentru a obține pacea în regiune.

Premierul Orban își va prelungi misiunea de menținere a păcii, a adăugat consilierul. În cadrul președinției sale la Consiliului UE, Ungaria intenționează să creeze condiții pentru desfășurarea de negocieri de pace cu Ucraina.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    În scrisoarea pe care Viktor Orbán a trimis-o liderilor UE se menționează că Donald Trump va cere rapid Ucrainei să poarte discuții de pace cu Rusia, dar ,,nu ne putem aștepta la nici o inițiativă de pace de la Trump până la alegeri.” Premierul Orbán susține că Trump ,,are planuri detaliate și bine întemeiate pentru un plan de pace.” În momentul de față Viktor Orbán este în război deschis cu UE, după vizitele pe care le-a efectuat în Rusia și China. Comisia Europeană a decis să boicoteze președinția de șase luni a Ungariei la Consiliul UE, ca reacție la vizitele premierului ungar la Moscova și Beinjing, considerate ,,provocatoare” la adresa unității politice a UE. Ursula și toți frustrații din UE intenționează să boicoteze summitul afacerilor externe planificat de Ungaria în perioada 28-29 august. Purtătorul de cuvânt al Executivului european, Eric Mamer, a confirmat decizia Ursulei de a sancționa Ungaria prin organizarea propriului summit și refuzul de a merge la Budapesta. Cam asta se întâmplă când dorești pace și alții doresc în continuare război, când nu ești o slugă obedientă și vrei să faci o schimbare în bine. Psihopații din UE încep cu boicotările, vor urma amenințări. Viktor Orbán se poate aștepta la ,,acțiuni” asemănătoare celor îndreptate împotriva lui Fico și Trump. Întotdeauna vor găsi ei metode să-i liniștească pe ,,neascultători.” Oricum, până la alegerile din noiembrie se pot întâmpla multe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2934734