Hot News
Scandal la Odessa din cauza cântecelor rusești
14/07
Kremlinul, despre rezultatele summitului NATO: O amenințare pentru Rusia
15/07

NATO: Știri alarmante despre un posibil război cu Rusia

Foto: globallookpress.com/ Rambler.ru

În caz de război, Rusia va priva NATO de superioritate aeriană cu ajutorul unei puternice apărări aeriane, scrie publicația Business Insider, relatează Rambler.ru.

„Rusia este capabilă să lanseze o provocare dominației istorice deținute de NATO în aer. Chiar și cu escadroane întregi de avioane de luptă din generația cinci, pentru SUA și aliații lor va fi dificil să obțină superioritate pe cer”, se spune în articol.

Jurnaliştii sunt de părere că forţele aeriene ale țărilor occidentale nu s-au confruntat niciodată până acum cu un astfel de nivel de apărare aeriană cum are Rusia. În timpul conflictului din Ucraina, armata rusă a demonstrat că este capabilă să formeze zone complexe de apărare aeriană cu radare puternice, sisteme pentru război electronic și sisteme de rachete.

Anterior, Bild și Der Spiegel au publicat planul operațional al Germaniei în caz de război pe flancul estic al NATO. Se presupune că în conflictul militar inamicul va fi Rusia.

Planul inspectorului general al Bundeswehr, Carsten Breuer, presupune redislocarea a 800.000 de soldați către est în termen de trei până la șase luni din porturile Țărilor de Jos, ale Belgiei și Germaniei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rusia nu și-a arătat încă întreaga capacitate militară și nici tehnologia avansată de care dispune. Va fi o surpriză pentru SUA și NATO. O surpriză neplăcută pentru ele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937228