Hot News
Pentru un ”proscris” global, Putin are prea multe întâlniri cu lideri mondiali
13/07
Două lumi – două geometrii
13/07

Slovacia i-a luat apărarea lui Orban, care a vizitat Rusia și China

Robert Fico/ Foto: Reuters/ Gazeta.ru

În Europa se încearcă să facă din premierul Ungariei, Viktor Orban, „proscrisul anului” pentru vizitele efectuate în Rusia și China, a declarat prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico, citat de RIA Novosti.

„Este pur și simplu inacceptabil. Dacă s-ar fi dus să se asigure că slavii trebuie să se păruiască unii cu ceilalți și mai intens, poate cineva l-ar fi propus pentru Premiul Nobel pentru Pace”, a spus Fico.

Pe 11 iulie, politologul german Alexander Rahr a comentat intenția politicienilor europeni de a pune capăt înainte de termen președinției Ungariei la Consiliul European. În opinia expertului, un vot deschis pe această problemă va forța Bruxelles-ul să recunoască scindarea în UE.

Citând o sursă din mediul politic, agenția TASS a anunțat că țările Uniunii Europene nu au luat în discuție posibilitatea de a priva Ungaria de președinția UE după deplasările lui Viktor Orban în Rusia și China.

Anterior, Politico a scris că țările Uniunii Europene ar putea boicota întâlnirile organizate de Ungaria cu miniștrii organizației din cauza vizitei recente a lui Orban în Rusia.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Viktor Orban este ,,eroul anului”, nu ,,proscrisul anului.” Indignații care au sărit la gâtul premierului Orbán nu sunt decât niște invidioși care fac parte dintr-o bandă de pleavă semi-intelectuală. Unii dintre ei au chitanțe în loc de diplome și nu sunt în stare să vorbească decât ceea ce li se spune. Despre gândit, nici nu se pune problema. Viktor Orbán a deranjat elitele psihopate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937228