Hot News
John Mearsheimer: Rusia neutralizează „genial” armele occidentale
13/07
Livrările de avioane F-16, un iad logistic
14/07

Peskov, despre o nouă escaladare a conflictului din Ucraina

Dmitri Peskov/ Foto: Vedomosti

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a lansa atacuri în adâncimea teritoriilor Rusiei va deveni o nouă etapă de escaladare a conflictului, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov.

„În ceea ce privește creșterea acestei distanțe, ea reprezintă o nouă etapă de escaladare, o nouă spirală de creștere a tensiunii”, a spus Peskov în timpul unei conferințe de presă, scrie URA.ru.

El a adăugat că la Kremlin au fost urmărite cu atenție toate declarațiile de la summitul NATO. Iar subiectul legat de atacuri cu rachetă împotriva Federației Ruse este extrem de provocator. În plus, astfel de atacuri au loc deja, a subliniat Peskov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Greșeli repetate la nesfârșit. SUA și Occidentul au subestimat Rusia și s-au supraestimat pe ei înșiși, ceea ce se dovedește a le fi catastrofal pentru că au pierdut conflictul din start. S-au bazat pe faptul că Rusia va pierde acest conflict și că nu va folosi niciodată armele nucleare de teama sfârșitului lumii. Rusia nu a pierdut, iar în privința nefolosirii de către Rusia a armelor nucleare, vesticii să nu fie atât de siguri. Sfârșitul lumii va veni când va hotărî Dumnezeu, indiferent când și dacă Rusia va folosi armele nucleare. Declarațiile de la summitul NATO sunt iresponsabile, dar și ridicole. Armele occidentale și americane s-au dovedit a nu fi ,,arme minune”, fiind distruse de armata rusă. Capacitatea militară și logistică a rușilor, descoperirile tehnologice revoluționare în domeniul armamentului întrec cu mult nivelul NATO. Astfel că înarmarea Ucrainei este inutilă, dar este foarte profitabilă pentru SUA și Occident. Permisiunea de a ataca teritoriile rusești în adâncime este o sinucidere pentru Ucraina, dar și pentru cei care au permis așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937228