Hot News
Medvedev: Cum trebuie să se încheie drumul Ucrainei în NATO
12/07
Slovacia i-a luat apărarea lui Orban, care a vizitat Rusia și China
13/07

Pentru un ”proscris” global, Putin are prea multe întâlniri cu lideri mondiali

Foto: Telegram

Agenția Bloomberg este nedumerită:

„Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a intensificat activitățile diplomatice atât în interiorul țării, cât și peste hotare, tratând cu dispreț încercările Statelor Unite și ale aliaților lor de a-l prezenta drept un proscris mondial în legătură cu operațiunea militară specială din Ucraina.

În numai două luni de cât a preluat al cincilea mandat prezidențial, în mai anul curent, Putin a avut peste 20 de întâlniri cu lideri din Europa, Asia, Africa, America Latină și Orientul Mijlociu”, enumeră jurnaliștii de la Bloomberg.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Vladimir Putin, proscris? Toată propaganda anti-Putin din partea Statelor Unite și a Occidentului nu face decât să-i crească popularitatea președintelui rus și să atragă în jurul lui numeroși lideri din întreaga lume. Media mincinoasă sorosistă s-a străduit să creeze o imagine falsă despre președintele Putin și despre Rusia. Cei care și-au dat seama despre marea înșelăciune și-au îndreptat atenția spre o colaborare cu Rusia. Nu discutăm despre ceilalți, lătrătorii de serviciu, a căror indice de inteligență lasă de dorit. Este greșită afirmția celor de la Bloomberg cum că Vladimir Putin ,,tratează cu dispreț încercările Statelor Unite.” Președintele Putin tratează toate aceste mizerii cu inteligență și, eventual, cu indiferență. Disprețul față de oameni și față de țară l-am văzut la alți președinți, pe care nu aș vrea să-i enumăr. Președintele Putin este un om educat, civilizat și nu-l caracterizează un asemenea adjectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931380