Hot News
Două lumi – două geometrii
13/07
Peskov, despre o nouă escaladare a conflictului din Ucraina
13/07

John Mearsheimer: Rusia neutralizează „genial” armele occidentale

Prof. John Mearsheimer/ Foto: dzen.ru

În Ucraina, Forțele Armate ale Federației Ruse (AF) dezactivează armele avansate ale Occidentului, a declarat profesorul John Mearsheimer, de la Universitatea din Chicago, într-un interviu acordat emisiunii Daniel Davis / Deep Dive de pe canalul YouTube, relatează Gazeta.ru.

El a declarat că a fost șocat de modul în care funcționează armele occidentale pe câmpul de luptă. Potrivit spuselor sale, armata rusă a făcut o treabă extraordinară de neutralizare a acestui armament.

„Cei de la Pentagon au recunoscut – nu sunt vorbele mele – ei au spus așa, că rușii sunt maeștrii în neutralizarea tuturor acestor arme sofisticate”, a spus Mearsheimer.

Anterior, profesorul american a declarat că armata ucraineană pierde pe câmpul de luptă și că este greu de crezut că vor putea schimba situația. El a spus că forțele ucrainene înregistrează rezultate îngrozitoare pe câmpul de luptă, în timp ce Rusia câștigă avantaj.

Pe 12 iulie, fostul ofițer de informații al Statelor Unite, Scott Ritter, a declarat că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, trebuie să pună capăt conflictului armat cât mai repede posibil. El a subliniat că Ucraina nu va primi în NATO condițiile pe care le dorește. În opinia sa, Moscova a propus cea mai bună înțelegere pe care o poate primi Kievul.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rușii sunt geniali în multe domenii, nu doar în neutralizarea armelor americane și occidentale. Doar ignoranții și invidioșii nu recunosc talentul și ingeniozitatea acestui popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937240