Hot News
Putin și BRICS: Răspuns la rezultatele summitului NATO
12/07
Răspunsul MAE la intențiile Ucrainei de a invita Rusia la un al doilea summit mondial
12/07

SVR are dovada: SUA caută alternative la Zelenski

Volodimir Zelenski/ Foto: Kommersant

Serviciul de Informații Externe (SVR) al Rusiei a publicat o telegramă cifrată în care se arată că țările occidentale sunt îngrijorate de ritmul în care evoluează, în Ucraina, starea de spirit a societății, relatează cotidianul Kommersant.

„Se duce o muncă nespusă cu șeful Biroului președintelui Ucrainei, A. Ermak, cu fostul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, V. Zalujnîi, și cu fostul președinte al Radei Supreme, D. Razumkov. Se presupune că aceste persoane pot fi solicitate în cazul unei deteriorări accentuate a situației de pe front și al necesității unei schimbări urgente a liderului. Atunci va fi posibil, atribuind toate eșecurile lui Zelenski, să fie ales unul dintre ele”, precizează rezidentul”.

TV Țentr informează, la rândul lui, că Departamentul de Stat al SUA și serviciul european de politică externă constată o nemulțumire față de prelungirea conflictului cu Rusia și o neîncredere tot mai mare în instituțiile guvernamentale în rândul cetățenilor ucraineni.

Agenția TASS notează, pe de altă parte, că au fost stabilite contacte corespunzătoare cu liderul partidului ”Solidaritatea Europeană”, Petro Poroșenko, și cu primarul orașului Kiev, Vitali Kliciko.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ar fi cazul, că deja întinde coarda prea mult. Joe Biden la summit-ul NATO l-a anunțat pe ,,președintele Putin” în timp ce-l întâmpina pe Zelenski. Gafă, ne-gafă, dar a sunat bine! Zelenski a rânjit, că nu prea îi ardea să zâmbească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937240