Hot News
Presa: Declarația summitului NATO va specifica faptul că primirea Ucrainei este ireversibilă
10/07
Oreșkin: Program de colaborare până în 2030, rezultatul negocierilor dintre Putin și Modi
10/07

Vizita lui Modi în Rusia, văzută ca un semnal pentru summitul NATO

Capitala Rusiei. Reședința prezidențială din Novo-Ogarevo. Narendra Modi și Vladimir Putin/ Foto: RIA Novosti

Vizita în Rusia a premierului Indiei, Narendra Modi, a devenit un semnal pentru NATO din partea președintelui Vladimir Putin, și anume că, în pofida eforturilor Occidentului de a o izola, Moscova are mulți prieteni și parteneri internaționali, a apreciat postul de televiziune Sky News, informează Rambler.ru.

În materialul pe această temă se arată că pentru Kremlin momentul vizitei ”nici că putea fi unul mai reușit”, aluzie la summitul NATO de la Washington, care a început în paralel cu prezențala Moscova a premierului indian.

După cum reiese din text, „deși este aliat al Occidentului, India a devenit și un partener comercial cheie al Rusiei, de unde cumpără petrol”.

„Pentru Vladimir Putin, este antidotul vizual perfect pentru summitul NATO, care demonstrează că, în ciuda tuturor eforturilor Occidentului, președintele rus nu este chiar atât de izolat. El continuă să aibă prieteni pretutindeni”, se spune în text.

Pe 8 iulie, premierul Indiei, Narendra Modi a venit cu o vizită la Moscova, unde a discutat cu președintele Vladimir Putin o serie de probleme de pe agenda bilaterală.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Președintele Putin nu are nevoie să fie înconjurat de șacali occidentali și americani. Are nevoie de prieteni – și are destui – cu care poate colabora în mod civilizat și cinstit. Că papagalii din vest nu-l plac pe Putin, nu are nici o importanță. Îi roade invidia pentru că este cel mai bun președinte al secolului! Și apoi, nu cred că lui Vladimir Putin îi pasă ce cred alții despre el. Nu s-a născut să fie pe placul tuturor, ci doar pe placul celor care trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931390