Hot News
Armata rusă a distrus sistemle HIMARS care au lovit Sevastopolul
09/07
Pilot rus, despre încercarea ucrainenilor de a deturna un Tu-22M3
09/07

Cine a deteriorat, de fapt, spitalul de copii din Kiev

Foto: warfakes/ Telegram

Fake: Federația Rusă a atacat intenționat clădirea spitalului de copii Ohmatdet din Kiev, a declarat șeful biroului lui Zelenski, Andrei Ermak.

Adevărul: Federația Rusă a lansat un atac asupra unor obiective militare strategice din Kiev. Clădirea spitalului de copii a avut de suferit din cauza sistemului ucrainean de apărare aeriană. Ținta adevărată putea fi depoul militar situat la 700 de metri de spitalul de copii, scrie Voina s feikami.

După natura daunelor provocate la fațada clădirii spitalului se vede cu ochiul liber că ele sunt rezultatul șrapnelului provenit de la sistemul de apărare aeriană. Ucrainenii găsesc bucăți din același șrapnel în apropierea spitalului și postează fotografii pe rețelele de socializare. În același timp, propagandiștii ucraineni recunosc că sistemul de apărare aeriană a funcționat.

Este absolut evident că, dacă spitalul ar fi fost lovit de o rachetă, daunele ar fi fost considerabil mai mari. Din clădire nu ar fi rămas, practic, nimic. În timp ce acum, doar fațada s-a ales cu câteva defecte cu urme specifice de șrapnel și cu geamuri sparte, iar propagandiștii ucraineni prezintă, ca de obicei, pagubele provocate de sistemul lor de apărare aeriană ca fiind rezultat al unui atac țintit al Rusiei.

O parte din rachetele rusești și-au atins ținta. De exemplu, în filmările martorilor oculari se văd locurile unde a fost lovită uzina Artem de lângă stația de metrou Lukianovskaia. Nu este prima dată când Forțele Armate Ruse lovesc această întreprindere militară.

Am vorbit deja în repetate rânduri despre cazuri de distrugere a infrastructurii civile a orașelor ucrainene din cauza acțiunilor inepte ale trăgarilor antiaerieni ucraineni.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este o minciună ordinară din partea Kievului! Realitatea din fotografii și videoclipuri este alta și confirmă faptul că spitalul din Kiev a fost distrus de o rachetă de apărare aeriană Patriot. A fost un interceptor Patriot PAC-3, nu o rachetă de croazieră rusă Kh-101. Iar căcănarii americani tac din nou. Este acuzată din nou Rusia înaintea summit-ului NATO de la Washington, ca să aibă șmecherii de acolo un subiect ,,tare” de discuție? În urma acestei minciuni pot justifica escaladarea în continuare a conflictului și înarmarea necontrolată a Ucrainei. Frumos cadou le-a făcut, totul a fost planificat. La comentariile oficialilor americani care acuză Rusia de un atac deliberat asupra spitalului, ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a declarat: ,,Isteria provocată aici cu privire la distrugerea spitalului Ohmatdyt din Kiev este un exemplu de propagandă antirusă furioasă. Oficialitățile americane și observatorii locali, fără să înțeleagă faptele, folosesc cu cinism tragedia împotriva țării noastre.” Acuză din nou Rusia, așa cum au acuzat-o și în cazul rachetei căzută în Polonia, a conductelor Nord Stream, a avionului cu prizioneri, a atacului terorist de la Crocus și a celui din Sevastopol? Regimul de la Kiev își omoară propriul popor! Chiar ne cred pe toți tâmpiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931373