Categories: MilitarRusia si lumea

Farsorii Vovan și Lexus au obținut de la Hillary Clinton o declarație halucinantă

Ucrainenii trebuie să moară în tranșee pentru ca președintele Biden să fie reales în Statele Unite, este ceea ce a dat de înțeles Hilary Clinton, sunată de cei doi farsori celebri ruși care s-au dat drept Poroșenko, scrie canalul readovkanews de pe rețeaua Telegram.

Farsorii ruși Vovan și Lexus au reușit să ajungă la fostul secretar de stat al Statelor Unite, Hillary Clinton, și, dându-se drept fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, au vorbit despre politică.

Crezând că la celălalt capăt al firului se află ”o voce puternică ce vorbește în numele poporului ucrainean”, Hillary Clinton a purtat o conversație de suflet, declarând că face tot posibilul pentru a se asigura că Biden este reales președinte al Statelor Unite. Potrivit fostului secretar de stat, rolul cheie îl joacă acum trecerea Forțelor Armate ale Ucrainei în ofensivă – în ultimă instanță, de asta depinde cine se va afla la putere în Statele Unite în următorii patru ani.

„Vom face tot posibilul pentru a continua să vă sprijinim pe dumneavoastră și pe președintele Biden”, i-a spus Clinton falsului Poroșenko.

Hilary a recunoscut chiar că este de acord cu un complot împotriva Trump, care ar fi, chipurile, „un om periculos”. După cum reiese din întreaga convorbire, Clinton consideră că armata ucraineană poartă responsabilitatea pentru rezultatele alegerilor din SUA. Dar dacă Trump câștigă, în State se vor auzi din nou, desigur, voci despre amestecul rușilor.

Owner

View Comments

  • Vovan și Lexus au fost recompensați miercuri cu ,,Ordinul Prieteniei", în cadrul unei ceremonii desfășurate la Kremlin. Este una dintre cele mai înalte distrincții ale Rusiei și acest premiu reflectă aprecierea de care se bucură cei doi farsori. Vovan și Lexus sunt binecunoscuți în Rusia după ce au păcălit o serie de politicieni de-a lungul anilor. Printre ei se numără Angela Merkel, Boris Johnson, Georgia Meloni, Recep Erdogan, David Cameron, Andrzej Duda, Jerome Powell, Jean-Claude Juncker, Federica Mogherini. Acum a căzut în plasa lor și Hillary Clinton. Ascultând declarațiile ei, poate câțiva ucraineni se vor trezi din amorțeală și vor realiza că jertfa lor este doar pentru interesele Statelor Unite, nu ale Ucrainei. Vor muri în continuare pentru ca Biden să fie reales. Dacă Hillary crede că Trump este ,,un om periculos", ea este, în schimb, o femeie diabolică.

Recent Posts

Pușkov: Răspuns tăios la declarația premierului danez privind „liniile roșii”

Șeful Comisiei pentru politica informațională și interacțiune cu mass-media a Consiliului Federației, senatorul Aleksei Pușkov,…

2 ore ago

Bortnikov: Legiunea internațională a armatei ucrainene numără 18.000 de oameni

Legiunea internațională a Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU) este formată din cetățeni din peste 85…

5 ore ago

Masacrul de la Volînia: De ce se tem autoritățile de la Kiev

Autorităților ucrainene le este frică să dezgroape osemintele victimelor masacrului de la Volînia, deoarece se…

7 ore ago

Patriarhul Kirill a luat apărarea teoriei lui Darwin

Patriarhul Kirill a declarat că evoluția nu contrazice planul lui Dumnezeu și, de aceea, nu…

7 ore ago

Plângere împotriva lui Stoltenberg pentru implicare în pregătirea conflictului din Ucraina

În Belgia a fost depusă o plângere în instanță împotriva fostului secretar general al NATO,…

o zi ago

Mesajul soldaților ucraineni lăsat în interiorul minelor nearmate: „Iertați-ne, rușilor!”

Soldații ucraineni au lăsat mine nearmate, iar în unele dintre ele au pus în interior…

o zi ago

This website uses cookies.