Hot News
Un francez a recunoscut că strângea informații despre militarii ruși
05/07
Încetarea focului în Ucraina și semnale din SUA. Principalele declarații ale lui Putin după summitul SCO
05/07

Antonov: SUA permit Ucrainei să comită crime în masă cu sânge rece

Anatoli Antonov/ Foto: MAE al Rusiei

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a declarat că Statele Unite acordă Ucrainei permisiunea de a ucide în masă civili, conștientizând, totodată, consecințele atacurilor asupra Crimeii, relatează Smotrim.ru.

„La Washington se înțelege perfect faptul că victime ale atacurilor lansate de ucraineni în Crimeea pot deveni în primul rând locuitorii pașnici și oaspeții Peninsulei”, a spus diplomatul adresându-se jurnaliștilor.

Potrivit spuselor sale, înțelegerea acestui fapt nu împiedică autoritățile americane să dea undă verde Forțelor Armate ale Ucrainei pentru crime în masă comise cu sânge rece.

Pe 23 iunie, cinci rachete operațional-tactice ATACMS americane au fost lansate asupra Sevastopolului într-un atac deliberat. Apărarea aeriană rusă a interceptat patru dintre proiectile. Al cincilea focos cu fragmentare a explodat în aer deasupra plajei din orașul-port, fragmentele împrăștiate provocând numeroase victime pentru cei care veniseră să se bucure de soare și de mare. Potrivit ultimelor informații, patru persoane au fost ucise și 153 au fost rănite.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Declarația președintelui Putin din 21 februarie 2022: ,,Permiteți-mi să explic că documentele de planificare strategică ale SUA conțin posibilitatea unui așa-zis atac preventiv împotriva sistemelor de rachete inamice. Și cine este principalul inamic pentru SUA și NATO? Știm și asta. Este Rusia. În documentele NATO, țara noastră este declarată oficial și direct principala amenințare la adresa securității Atlanticului de Nord. Iar Ucraina va servi drept o rampă de lansare pentru atac.” Prin urmare, principalul vinovat de uciderea civililor ruși, indiferent că sunt din Crimeea sau din altă regiune, sunt Statele Unite. Asupra acestui criminal trebuie acționat. Ucraina e pe post de prostituată folosită de americani și occidentali. Acum e uzată, foarte uzată și tot mai prost plătită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2891178