Hot News
Douglas Macgregor: ”Acestor vremuri le-a venit sfârșitul”
03/07
Peskov, detalii despre discuția purtată de Putin și Xi
04/07

Zaharova, despre refuzul lui Zelenski de a accepta propunerea lui Orban de încetare a focului

Maria Zaharova/ Foto: m24.ru

Reprezentanta Ministerului de Externe al Rusiei: Vorbele Kievului despre pace sunt doar cuvinte-paravan

Toate declarațiile Ucrainei despre pace sunt o acoperire. Kievul a refuzat propunerea de a purta negocieri de pace cu Rusia, deoarece vine în contradicție cu obiectivele Occidentului, a spus Zaharova, citată de URA.ru.

„V-ați așteptat să auziți altceva din partea lor? Eu nu. Pentru că toate vorbele despre pace sunt doar cuvinte de acoperire, cuvinte-paravan, sunt doar cuvinte-clișeu, cuvinte care trebuie învățate și rostite precum tezele. Scopul este însă unul singur. A fost exprimat de Occidentul colectiv: aplicarea unei înfrângeri strategice Rusiei”, a spus Zaharova într-un interviu pentru Radio Sputnik.

Potrivit spuselor sale, liderul ucrainean, Volodimir Zelenski, este un instrument, iar de la el nu trebuie să te aștepți la năzuința de a rezolva conflictul. Zaharova a amintit, de asemenea, că în Ucraina ”s-a interzis desfășurea de negocieri”.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a cărui țară deține, în prezent, președinția Consiliului UE, s-a aflat marți la Kiev, unde i-a propus lui Zelenski să accepte o încetare a focului de dragul negocierilor cu Federația Rusă. Ulterior însă, șeful adjunct al Biroului lui Zelenski, Igor Jovkva, a spus că Ungaria a primit un refuz.

3 Comments

  1. Carmen spune:

    SUA și Occidentul nu sunt interesate de pace. Zelenski nu este interesat de pace pentru că el nu face nimic de capul lui, iar Ucraina nu este o țară suverană. Ceea ce trâmbițează Zelenski nu este decât un slogan impus de stăpânii lui. Dorința acestor vicleni este de a slăbi Rusia pentru a prelua și a controla cea mai mare și mai bogată țară din lume. Ucraina este teritoriul perfect pentru acest război proxy al Statelor Unite împotriva Rusiei. Premierul Viktor Orban, prin vizita lui la Kiev, a încercat să facă ceva pentru încheierea conflictului. Însă cred că și el era conștient de faptul că nu are nici o șansă. Planul secret al americanilor din 1945 (declasificat în 1975) încă există și ei așteaptă momentul potrivit să-l pună în aplicare. Problemele secolului al XXI-lea nu pot fi rezolvate cu metodele politicii din secolul al XX-lea. Rusia nu poate risca o ezitare ca aceea pe care a făcut-o în 1941 și nici nu se poate încrede în niște acorduri și tratate pe care SUA și Occidentul nu le respectă. De data asta, Rusia trebuie să fie cu un pas înaintea lor. Este un lucru vital, ține de supraviețuire. Și să fie vigilentă, foarte vigilentă.

  2. aurel pirv spune:

    Doamna Carmen, comentarile sunt atit de apropiate de text , incit ai impresia ca e o completare a articolului …….

    • Carmen spune:

      Nu sunteți obligat să citiți comentariul meu. Important este să citiți articolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2890289