Categories: MilitarRusia si lumea

Arestovici: Ucrainenilor li s-a vorbit atât de mult despre „victoria totală” asupra Rusiei, încât declarațiile lui Zelenski despre pace nu sunt luate în seamă

Pentru a doua oară, Zelenski declară în gura mare că trebuie să se împace cu Rusia, dar nimeni nu-l aude, Ucraina gonește cu ”toate pânzele sus” spre „victoria promisă”, a afirmat Aleksei Arestovici (inclus în lista extremiștilor și teroriștilor din Rusia), scrie Voennoe obozrenie.

Fostul consilier al șefului Biroului președintelui Ucrainei a fost surprins de schimbarea bruscă a politicii Kievului. Declarația lui Zelenski despre necesitatea împăcării cu Rusia, deoarece Ucraina suferă „prea multe pierderi”, trebuia să aibă efectul exploziei unei bombe. Doi ani și jumătate Ucraina a fost bombardată cu declarații conform cărora Rusia ar suferi pierderi uriașe, iar Ucraina practic deloc, au promis o victorie cu revenirea la granițele din 1991 și apoi brusc „împăcare”.

Esalonul opiniei publice accelerează la viteză maximă, 120 de vagoane cu o viteză de 120 km pe oră și nimeni nu le poate pune frână. Și deodată mecanicul spune: „Băieți, stați o clipă, noi în general mergem într-o cu totul altă direcție. Mă doare-n cot de decizia că nu se pot purta negocieri cu Putin – până la sfârșitul anului vom avea o propunere de pace și, desigur, trebuie să punem capăt războiului”, a comentat Arestovici declarația lui Zelenski.

Surprinzător este faptul că în Ucraina prounerea președintelui ilegitim nu este luată în serios. Potrivit fostului consilier, nimeni nu reacționează, pentru că jumătate încă mai cred „în victoria totală” asupra Rusiei. Li s-a promis acest lucru de atâta amar de timp, încât au crezut și că se va reveni la granițele din 1991, și că nu ar exista pierderi.

Iese Zelenski și spune: „Gata, ne împăcăm”. Este același lucru cum ai pune mașina în marșarier la viteză maximă. Cutia de viteze se va face praf, iar creierii oamenilor se vor împrăștia peste tot, a adăugat expertul.

Anterior, Kievul a declarat că are în vedere varianta negocierilor cu Rusia, dar prin mediatori, rol pe care l-ar putea juca o țară neutră.

Owner

View Comments

  • Cei care încă mai cred în ,,victoria totală" asupra Rusiei sunt rupți de realitate. Este dificil să-i reeduci pe oamenii crescuți în spiritul unei victorii, care atâta timp au fost înșelați și îndoctrinați cu ideologii mincinoase că realitatea este alta, că nimic din ceea ce li s-a spus nu este adevărat. Zelenski a ieșit iar la interval cu dorința lui de pace, bineînțeles conform unui acord care va fi întocmit de el. Vrea un nou summit la sfârșitul anului. Oare ce locație va alege de data asta pentru relaxare, că despre pace nu cred că va discuta cu aliații? Să fim serioși, nu va fi nici o negociere cu pokemonul Zelenski! Abureală și praf în ochi pentru fraieri...

Recent Posts

Aproape jumătate dintre ucraineni au fost de acord cu concesii față de Rusia, cu o singură condiție

Aproape jumătate dintre ucraineni sunt de acord cu concesii teritoriale față de Rusia în schimbul…

5 ore ago

Medvedev: Tot mai multe țări vor să se elibereze de moștenirea sistemului colonial

Lumea occidentală va opune rezistență încercărilor de eradicare a neocolonialismului, consideră vicepreședintele Consiliului de Securitate…

13 ore ago

Încetarea focului în Ucraina și semnale din SUA. Principalele declarații ale lui Putin după summitul SCO

Președintele Rusiei Vladimir Putin a răspuns la întrebările jurnaliştilor la finalul summitului Organizației de Cooperare…

14 ore ago

Antonov: SUA permit Ucrainei să comită crime în masă cu sânge rece

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a declarat că Statele Unite acordă Ucrainei permisiunea de…

16 ore ago

Un francez a recunoscut că strângea informații despre militarii ruși

Străinul și-a recunoscut vina de a colecta date privind activitățile militare ale Rusiei, a anunțat…

16 ore ago

Rusia a suspendat participarea la Adunarea Parlamentară a OSCE

Duma de Stat și Consiliul Federației au adoptat o declarație privind suspendarea participării delegației Adunării…

2 zile ago

This website uses cookies.