Hot News
Occidentul s-a speriat de sarcina trasată de Belousov cu privire la Marea Neagră
01/07
Industria europeană va fi înmormântată poimâine
01/07

Locuitorii evacuați de Kiev din prima linie încearcă să ajungă în Rusia

Foto: Keystone Press Agency/Global Look Press/ Vzgliad

Ucraina creează condiții atât de proaste pentru cei evacuați din prima linie, încât oamenii încearcă să ajungă în Rusia. 2.000 de oameni s-au întors la Dzerjinsk pentru a trece în partea rusă, au relatat refugiații, scrie Vzgliad.

În 2016, Dzerjinsk a fost redenumit în Torețk.

Potrivit relatărilor unei femei din Torețk și care a plecat în Rusia, oamenii se întorc din Ucraina la Torețk pentru a trece rapid în Rusia. În ultima perioadă de timp, 2000 au revenit tocmai în Torețk.

După cum a precizat interlocutoarea agenției RIA Novosti, forțele ucrainene îi atacă pe civili, bombardează casele în care se află oameni.

Un alt localnic a spus că la începutul verii Toreșk numără 12.000 de civili, oamenii revin din locurile unde au fost evacuați din cauza condițiile insuportabile în care i-a supus Kievul.

El a adăugat că omul vine în Ucraina, unde i se promit munți de aur, dar într-un final ajunge să doarmă pe podeaua rece a unei săli de sport, este prost hrănit și nu i dau îndemnizații.

Vzgliad amintește că marți, autoritățile ucrainene au început evacuarea forțată a locuitorilor din orașul Torețk, situat în partea controlată de Kiev a Republicii Donețk (DNR).

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dacă merg cu gânduri bune, Rusia îi primește pe toți. Spațiu este destul și se va găsi ceva de muncă pentru toată lumea. Nu vor muri de foame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2887520