Hot News
Sankt Petersburg: Un bric cu pânze purpurii de sărbâtoarea absolvenților de liceu
29/06
Moscova și Washingtonul nu întrevăd o dezescaladare rapidă a confruntării dintre ele
30/06

MAE rus: Purtătorii de valori tradiționale solicită în masă să se mute în Rusia

Maria Zaharova/ RIA Novosti

Misiunile diplomatice ale Rusiei sunt luate cu asalt de cereri pentru eliberarea de vize și acordarea de ajutor de relocare din partea oamenilor care doresc să „se păstreze” ca reprezentanți ai valorilor tradiționale, a declarat reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în cadrul Forumului Juridic Internațional de la Sankt Petersburg (înimagine), relatează rtvi.ru.

„Ambasadele noastre, consulatele noastre sunt literalmente ingropate de cereri pentru eliberarea fie de vize, fie de permise de ședere, fie de ajutor de relocare pentru a se păstra ca reprezentanți și purtători ai valorilor tradiționale”, a spus diplomatul la sesiunea „Apărarea valorilor tradiționale. Ale noastre și ale altora”.

Reprezentanta Ministerului de Externe a subliniat că valorile tradiționale stau la baza ideologiei și filozofiei de stat a Majorității mondiale.

„Dar trebuie să privim și dintr-o altă perspectivă, că un număr mare de oameni aflați în condiții de opresiune a democrațiilor liberale încearcă să opună rezistență”, a menționat Zaharova.

Potrivit acesteia, discuția despre „alții” nu se referă la granițe sau regimuri, ci la cei care „își impun cu agresivitate ideologia, dorind să distrugă înțelegerea noastră despre adevăratele valori”.

Zaharova a atras atenția cât de des sunt menționate, în Conceptul de politică externă al Rusiei, valorile tradiționale, ceea ce reprezintă, în opinia ei, dovadă că Moscova vede prioritatea acestui subiect „în toată diversitatea lui”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Mă bucur să aud asta! Mă bucur să știu că mai există oameni care văd în Rusia o putere economică, o țară care oferă stabilitate, condiții bune de muncă și trai. Este o țară care nu va duce lipsă de hrană, energie și locuri de muncă, vitale traiului, o țară care păstrează valorile tradiționale, în care există bun simț, în care elevii și studenții au parte de o educație la un înalt nivel, în care școala e școală nu balamuc. Aici nu au pătruns toate mizeriile americane și occidentale care pervertesc mintea și sufletul. Este o țară deosebit de frumoasă, cu o cultură impresionantă. Este o țară care are un bun conducător, un președinte adevărat pentru țara lui. Cei care aleg Rusia, aleg un lucru bun și folositor pentru ei. Cei care pot să meargă, să nu rateze această șansă unică în viața lor. ,,O, dacă tinerețea ar ști și bătrânețea ar putea!” (pr. Arsenie Papacioc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886593