Hot News
Ajutorul extern pentru bugetul Ucrainei, la cel mai scăzut nivel din februarie 2022
30/06
Surse ucrainene: La Kiev se discută schimbarea premierului țării
30/06

Discursul lui Nigel Farage, întrerupt din cauza unui afiș cu Putin

Foto: fotkaew.ru

Discursul liderului partidului populist de dreapta britanic Reform UK, Nigel Farage, a fost întrerupt de activiștii care au desfășurat în spatele politicianului un afiș cu fotografia președintelui rus Vladimir Putin, relatează ziarul Independent, citat de RIA Novosti.

„Ultimul miting al lui Nigel Farage a fost întrerupt după ce activiști politici au coborât în spatele lui un banner acționat de la distanță și care-l înfățișa pe Vladimir Putin”, se arată în material.

Sub portretul liderului rus era scris un mesaj care exprima simpatie pentru Farage în numele lui Putin. Doi angajați au încercat să scoată afișul, moment în care cei prezenți în sală au început să strige, cerând ruperea lui. Responsabilitatea pentru desfășurarea acțiunii a fost asumataă de grupul de activiști Led by Donkeys, care a și publicat un video pe rețeaua de socializare X.

Farage crede că regimul de la Kiev va trebui, mai devreme sau mai târziu, să înceapă negocieri cu Moscova pentru a evita pierderi mari pe fondul avantajelor înregistrate de Rusia. Potrivit politicianului britanic, conflictul din Ucraina a fost provocat de NATO și de UE cu extinderea lor constantă spre est.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Grupul de activiști, după denumirea pe care o poartă (,Conduși de măgari”), se autocaracterizează. Înseamnă că liderii activiștilor sunt măgari, iar membrii sunt inferiori acestora. Ce așteptări poți avea din partea lor? Probabil că sunt activiști de genul altei isterice, numită Greta. Nu poți lua în seamă apucăturile unor neterminați. Oricum, Vladimir Putin arată super în acea imagine, iar Nigel Farage ar trebui să fie onorat că îi apare numele scris alături de imaginea președintelui rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2886593