Hot News
”Copilul meu este la morgă”. Viceprimarul din Magadan, despre moartea fiicei lui în Crimeea
28/06
Putin: Rusia trebuie să pună la punct producția de rachete cu rază medie și mai scurtă de acțiune
29/06

Statulului Major i s-a cerut să prezinte măsuri de reacție la provocările NATO

Moscova. Sediul Ministerului Apărării al Rusiei/ Foto: tvzvezda.ru

Prezența tot mai activă a dronelor SUA și NATO deasupra Mării Negre demonstrează tot mai marea implicare a Occidentului în conflictul ucrainean, a precizat Ministerul Apărării al Rusiei, scrie TVZvezda.

Intensitatea sporită a zborurilor strategice și a aviației fără pilot a Statelor Unite deaspura Mării Negre demonstrează tot mai marea implicare a SUA și a țărilor NATO în conflictul ucrainean, a declarat Ministerul Apărării al Rusiei.

Dronele efectuează misiuni de recunoaștere și trimit informații despre ținte armelor de mare precizie, pe care Washington le furnizează regimului de la Kiev pentru atacuri asupra teritoriului Rusiei, a adăugat ministerul menționat.

Astfel de zboruri amplifică de câteva ori riscul unor incidente în aer cu avioane ale Forțelor Aerospațiale ale Rusiei, ceea ce crește riscul unui conflict direct cu NATO. Iar responsabilitatea pentru acest lucru revine țărilor Alianței, a avertizat ministerul rus al Apărării.

Ministrul Apărării al Federației Ruse, Andrei Belousov, a cerut Statului Major al Forțelor Armate ale Federației Ruse să propună măsuri de reacție operativă la provocări.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Psihopatul kaki a prins mai mult curaj de când stăpânii americani i-au dat liber să folosească rachete pe teritoriul Rusiei. Recent, în satul Gorodișce din regiunea Kursk, o dronă lansată de ucraineni a ucis cinci persoane (printre care doi copii), iar alte două persoane au fost rănite și spitalizate în stare gravă. Totuși, măsuri serioase și mai dure când vor fi? Nu mai merge să vă purtați cu mănuși față de acești descreierați pentru că nu se vor opri de la sine. Îi pasă președintelui Putin de ce va spune lumea? Lumea oricum spune vrute și nevrute. Lui Vladimir Putin trebuie să-i pese doar ce spune poporul rus. Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2885812