Hot News
”Copilul meu este la morgă”. Viceprimarul din Magadan, despre moartea fiicei lui în Crimeea
28/06
Putin: Rusia trebuie să pună la punct producția de rachete cu rază medie și mai scurtă de acțiune
29/06

Putin: Rezolvarea problemelor sociale din Novorossia, imposibil de amânat

Donețk. Pe pancarta scrie: ”Noi suntem Donbassul rusesc”/ Foto: Smotrim.ru

Pentru Donbass și Novorossia esențială este rezolvarea problemelor de securitate, consideră președintele Vladimir Putin. Dar este imposibil, subliniează el, să amânăm pentru mai târziu soluționarea problemelor sociale și economice, relatează Smotrim.ru.

Vorbind, vineri, la întâlnirea video cu absolvenții Școlii Superioare de Administrație Publică a Academiei Ruse de Economie Națională, președintele a subliniat că problemele dezvoltării economiei noilor regiuni și problemele sociale trebuie rezolvate acum, „în paralel cu rezolvarea misiunilor de luptă”. Putin a subliniat că fără asigurarea securității este mult mai greu să rezolvi alte probleme.

„Dar aceasta este o provocare, inclusiv pentru dumneavoastră, dar și pentru alți lideri regionali, pentru întreaga dumneavoastră echipă”, a spus Putin, adresându-se președintelui guvernului Republicii Populare Donețk (DNR), Evgheni Solnțev. „Ați spus că, pe vremuri, ați fost constructor. Rămâneți constructor, Evgheni Aleksandrovici, doar că la un nivel superior.”

Putin și-a exprimat speranța că șeful guvernului Republicii Populare Donețk va depune toate eforturile pentru a „face tot ce este necesar”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cred că prioritară este asigurarea securității. Sigur că există și probleme sociale și economice, dar ele nu pot fi rezolvate în lipsa securității. Donbass și Novorossia trebuie curățate de elementele ostile, doar așa viața oamenilor poate continua în mod normal. Ursula va fi încă cinci ani președinta Comisiei Europene. În plus, premierul estonian va fi succesor al lui Borell. Prim-ministrul Kaja Kallas este unul dintre cei mai radicali anti-ruși din cadrul UE. Acum gândiți-vă că politica UE față de Rusia va deveni și mai antirusească sub conducerea lui Kallas, în calitate de șef al politicii externe a UE. Imaginați-vă două femei care sunt împotriva Rusiei și care vor lua decizii iresponsabile. Zelenski e în delir, acum simte nevoia să năpârlească cu folos. Toată această adunătură perversă din punct de vedere mintal va da și mai mari bătăi de cap Rusiei. De aceea cred că securitatea zonelor Donbass și Novorossia, a Peninsulei Crimeea și a oricărui petec de pământ rusesc este vitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2885800