Hot News
Analistul Weichert: FAB-3000 rusesc va frânge coloana vertebrală a apărării aeriene ucrainene
28/06
Atacul de la Sevastopol. Kennedy Jr.: „Este un act de război din partea SUA”
28/06

Avertismentul lui Medvedev: „Următoarele negocieri vor avea loc în condiții mai proaste”

Dmitri Medvedev/ Foto: fbm.ru

Propunerea de pace a Rusiei de rezolvare a problemei ucrainene are caracater de urgență, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, în sesiunea plenară a Forumului Juridic Internațional de la Sankt-Petersburg, informează kp.ru.

„După cum s-a spus, această propunere are, desigur, un caracter de urganță”, a subliniat el.

Totuși, a continuat Medvedev, în cazul în care circumstanțele se schimbă și tratatul s-ar putea încheia pe alte principii. În schimb, dacă negocierile nu se vor purta pe baza inițiativei de pace a președintelui Vladimir Putin, pe viitor, ele se vor derula în condiții mai rele pentru Kiev.

KP amintește că pe 14 iunie, liderul rus a făcut propuneri de pace pentru rezolvarea conflictului din Ucraina. Printre altele, se prevede recunoașterea statutului de regiuni ale Federației Rusia a Crimeii, Republicilor Donețk și Lugansk (DNR și LNR), a regiunilor Herson și Zaporojie, precum și anularea sancțiunilor anti-ruse.

Secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov, i-a cerut președintelui ilegitim al Ucrainei Volodimir Zelenski să se gândească la propunerea de pace a lui Vladimir Putin, subliniind că situația pentru Kiev se înrăutățește.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Zelenski vrea să organizeze un al doilea summit pentru pace înainte de sfârșitul anului 2024. De parcă cel recent din Elveția a fost pentru pace! El a declarat în 27 iunie, la o conferință de presă la Bruxelles: ,,Nu avem mult timp pentru că mulți oameni mor. Prin urmare, nu dorim ca războiul să continue mulți ani. Vrem să pregătim acest plan de pace cât mai curând posibil.” Va pregăti iar un plan ,,tip Zelenski”, lipsit de logică și de valoare, ignorând Rusia? A refuzat negocierile din partea Rusiei. Ce crede că va rezolva cu noul plan? Va câștiga timp, dar va face tot mai dificilă o negociere reală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2885307