Hot News
Avertismentul lui Medvedev: „Următoarele negocieri vor avea loc în condiții mai proaste”
28/06
”Copilul meu este la morgă”. Viceprimarul din Magadan, despre moartea fiicei lui în Crimeea
28/06

Atacul de la Sevastopol. Kennedy Jr.: „Este un act de război din partea SUA”

Robert Kennedy Jr./ Foto: topwar.ru

Atacul lansat asupra plajei din Sevastopol cu rachete ATACMS de fabricație americană i-a revoltat chiar și pe mulți politicieni occidentali. Candidatul la președinția SUA, Robert Kennedy Jr., și-a exprimat și el punctul de vedere în această chestiune, relatează topwar.ru.

Potrivit politicianului, astfel de acțiuni nu sunt altceva decât un act de terorism și de război îndreptat împotriva pașnicilor cetățeni ai Rusiei. În ultimă instanță, pe plajă nu existau și nu aveau cum să existe ținte militare.

”Este un act de război din partea Statelor Unite împotriva civililor ruși”, este concluzia fără echivor a candidatului la președinția americană.

Potrivit afirmațiilor lui Kennedy Jr., lansatorul de rachete este direcționat spre țintă de un sistem ce poate fi controlat doar de militari americani. Iar acest lansator a tras cinci rachete în dircția Crimeii, după care obuzele de fragmentație au ucis și rănit civili, inclusiv copii.

Kennedy Jr. a declarat că, în SUA, dreptul de a declara război oricărei alte țări revine doar Congresului. Candidatul la președinția SUA a cerut congresmenilor să oprească acțiunile nebunești ale „șoimilor” din anturajul liderului de la Casa Albă, Joe Biden, care, din cauza vârstei și a sănătății precare, nu poate evident controla pe deplin situația.

Pe 23 iunie, Sevastopolul a fost atacat de cinci rachete ATACMS de fabricație americană. Rachetele erau echipate cu focoase de fragmentare. Unul dintre ele a explodat deasupra plajei din Sevastopol. În urma atacului, 4 persoane au murit, inclusiv 2 copii, iar peste 150 de persoane au fost rănite. Este un nou act de terorism flagrant al regimului de la Kiev, comis cu complicitatea directă a Statelor Unite.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Evident că este un act de război al SUA împotriva Rusiei. Dar câte decizii de a declara război unei țări sau de a o invada pur și simplu au trecut prin Congres? Poate că și printre congresmeni sunt persoane cu mintea la fel de rătăcită ca a lui Biden și nu neapărat din cauza vârstei. Poate că peste președinte, congresmeni și guvernanți există o putere atât de bine organizată, atât de subtilă, atât de vigilentă, atât de interconectată, încât ar fi mai bine să nu vorbească nici măcar în șoaptă împotriva ei. Ei se tem de această ,,echipă secretă” care nu răspunde în fața nimănui pentru acțiunile sale. Acești oameni nu sunt incompetenți sau proști. Ei sunt vicleni și malefici. Aleg la conducerea Statelor Unite o persoană maleabilă, coruptibilă, ușor de condus. Își amintește foarte bine Robert Kennedy jr. ce a pățit unchiul său, John F. Kennedy, dacă s-a abătut de la politica lor. Politicienii revoltați de atacul de la Sevastopol, americani sau occidentali, sunt puțini și nu pot face nimic pentru a opri aceste acte de terorism. Statele Unite nu pot fi oprite decât printr-o lovitură fulger din partea Rusiei, Chinei, Coreei de Nord și Iranului. Răul trebuie stârpit brusc, de la rădăcină. Nu merge cu ,,erbicide.” Dar, va veni și ziua aceea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2885308