Hot News
Bucățile de rachetă neexplodate s-ar fi putut împrăștia prin Sevastopol
27/06
Arahamia: Sfatul aliaților occidentali care a dus la întreruperea negocierilor în 2022
27/06

Serghei Riabkov: Rusia ar putea răspunde Statelor Unite pentru atacul asupra Sevastopolului

Ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Riabkov/ Foto: TASS

Riabkov a admis un răspuns militar al Federației Ruse la acțiunile întreprinse de SUA din cauza atacului Forțelor Armate ucrainene asupra orașului Sevastopol, scrie Gazeta.ru

Ministrul adjunct al Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Riabkov, nu a exclus posibilitatea unui răspuns militaro-tehnic la acțiunile întreprinse de SUA în legătură cu atacul Forțelor Armate ale Ucrainei asupra orașului Sevastopol, relatează RIA Novosti.

„Fără alte detalii. Dar nu exclud nimic”, a spus ministrul adjunct de Externe, ca răspuns la o întrebare pusă de jurnaliști în acest sens.

Pe 25 iunie, Riabkov a declarat că reacția și absența oricărei condamnări a atacului lansat de Forțele Armate ale Ucrainei asupra plajei din Sevastopol, atac soldat cu peste 150 de victime, arată că țărilor occidentale le lipsesc fundamentele morale. Diplomatul rus este de părere că liderii occidentali și reprezentanții nu au un concept de moralitate umană.

Pe 23 iunie, Forțele Armate ale Ucrainei au lansat asupra Sevastopolului cinci rachete americane ATACMS cu focoase de fragmentare. Sistemele de apărare aeriană au doborât patru obuze, în timp ce un al cincilea a explodat în aer. 151 de persoane au fost rănite mai mult sau mai puțin grav, alte patru nu au putut fi salvate.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nici nu sunt necesare detaliile. De preferat este acțiunea. Aroganții ăștia psihopați merită o ,,surpriză.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2884888